Amazon Appstore apare în Magazin pentru Windows 11

Amazon Appstore apare in Magazin pentru Windows 11
⏱️ 2 min read

  • Aplicația Amazon Appstore ajunge la Microsoft Store pentru Windows 11.
  • Aplicația va oferi mediul pentru a descărca aplicații Android pe Windows.
  • Amazon Appstore apare în Magazin, dar nu este disponibil pentru descărcare.

Suportul pentru aplicațiile Android pe Windows 11 poate ajunge în curând pentru Insiders, deoarece Amazon Appstore a fost deja depistat în Microsoft Store. Când compania a dezvăluit pentru prima dată Windows 11, printre toate caracteristicile și modificările, a anunțat și suportul pentru aplicațiile Android, dar apoi caracteristica a fost întreruptă de la lansarea inițială deoarece nu era gata.

La scurt timp după, subsistemul Windows pentru Android a apărut în Microsoft Store ca o aplicație, dar nu a făcut nimic. Acum, cealaltă piesă a integrării, Amazon Appstore, poate fi găsită în Magazin (via WalkingCat), sugerând că compania ar putea fi mai aproape de a livra prima previzualizare a suportului pentru Windows 11.

Deoarece aplicația Android și aplicațiile Windows fac parte din ecosisteme diferite, implementarea nu este simplă. Pentru a oferi suport pentru Windows 11, Microsoft a lucrat cu Amazon și Intel pentru ca totul să se întâmple.

Prima parte a suportului implică noul subsistem Windows pentru Android, care oferă mediul de virtualizare pentru Android Open Source Project (AOSP) pentru a rula aplicații Android fără a fi nevoie de suport pentru serviciile Google Play.

A doua componentă este Amazon care furnizează aplicațiile din Amazon Appstore, iar a treia componentă este Intel care oferă tehnologia Bridge pentru a rula aplicațiile pe cipuri Intel. Cu toate acestea, soluția nu va fi necesară pe sistemele AMD sau ARM.

Odată ce totul este împreună, există experiența de descărcare și instalare a aplicațiilor. Deși nu este încă clar, se pare că mai întâi va trebui să descărcați și să instalați Amazon Appstore (aplicația care a fost observată astăzi) și să vă conectați cu contul dvs. Amazon. După ce faceți acest lucru, veți putea folosi Microsoft Store pentru a descărca și rula aplicații Android în Windows 11.

Pașii suplimentari par că vor fi necesari doar pentru a configura experiența. După configurarea inițială, veți obține pur și simplu aplicațiile din noul Microsoft Store.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x