Amazon este gata să lanseze modul de conversație Alexa pe Echo 10

Amazon este gata să lanseze modul de conversație Alexa pe Echo 10

⌛ Reading Time: 3 minutes

Asistenții vocali au ocupat un loc în viața noastră de zi cu zi. Este de fapt uimitor tot ceea ce pot face – chiar mai mult pentru a putea învăța să facă și mai mult. Amazon a anunțat că Alexa câștigă acum Modul Conversație pentru a vă face zgomotul cu acesta și mai natural.

Inteligența artificială în spatele Alexa

În ea anunț pe blog, Amazon a descris progresele realizate de inteligența artificială în dezvoltarea Alexa din 2014. A susținut că Alexa interacționează cu utilizatorii „de miliarde de ori în fiecare săptămână”.

AI poate gestiona deja separarea mai multor solicitări într-o singură declarație, cum ar fi „Adăugați ouă, lapte și pâine la lista mea de cumpărături”. Acest lucru va adăuga trei articole separate la lista de cumpărături. De asemenea, poate lua în considerare tonul tău și diferitele cuvinte pe care le accentuezi.

O nouă funcție Fire TV în versiune beta va face sugestii de filme și TV dacă întrebați „Alexa, ce ar trebui să mă uit?”

Dar un lucru care limitează utilitatea Alexa este că trebuie să folosești cuvântul de trezire, Alexa, în toate direcțiile. Dar asta nu imită o conversație umană reală.

Modul de conversație Alexa

Motivația pentru un flux mai natural a dus la modul de conversație Alexa. Permite acel zgomot natural înainte și înapoi, unul care nu necesită să vă adresați lui Alexa după nume înainte de fiecare direcție într-o interacțiune.

Modul de conversație Alexa se lansează la Echo Show 10 (a treia generație) și este o funcție de înscriere. Îl poți activa spunând „Alexa, alătură-te conversației”. Acest lucru permite oricui din cameră să vorbească cu Alexa fără a folosi cuvântul de trezire de fiecare dată. Cu toate acestea, pentru ca Alexa să „asculte”, trebuie să fii în vedere Echo Show și să te uiți la el.

Familia mod conversație Alexa

Mai multe persoane se pot adresa Alexa în același timp, iar ea se va opri și va asculta pe toți și va răspunde când va avea ocazia. Face o conversație mult mai naturală. Cu toate acestea, ar însemna că toată lumea trebuie să fie în vedere dispozitivul și să se confrunte cu el, ceea ce limitează senzația naturală.

În ciuda deschiderii modului de conversație, acesta este, de asemenea, conceput pentru a fi privat și sigur. Poți să te retragi din conversația care curge liber spunând „Părăsește conversația” sau dezactivând butonul microfonului sau închizând obturatorul camerei. În plus, după ce încetați să vorbiți pentru un timp, modul de conversație Alexa se va opri automat.

Chenar albastru mod conversație Alexa

Veți ști când este activ Modul Conversație, deoarece va apărea un chenar albastru solid în jurul marginilor exterioare ale ecranului. O bară albastră deschisă în partea de jos vă va anunța când indicațiile dvs. sunt trimise către nor.

Imaginile și videoclipurile nu vor fi trimise în cloud și vă puteți elimina conversațiile în aplicația Alexa, dacă doriți.

Amazon nu a menționat când alte dispozitive ar putea primi Modul Conversație, dar a spus că va fi lansat la Echo Show 10 (a treia generație) în săptămânile următoare.

Citiți mai departe pentru a afla despre alte câteva abilități noi ale Alexa: învățați copiii să citească și să imprime.

Credit imagine: Amazon și Echo Show 10

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.