Amazon va permite plățile Venmo – După Sărbători

Amazon va permite plățile Venmo – După Sărbători

⌛ Reading Time: 4 minutes

Nu se poate nega că plățile s-au schimbat în ultimele decenii. O mare parte din aceasta se datorează progreselor tehnologiei. Cea mai recentă schimbare, totuși, pare să aibă mai mult de-a face cu comoditatea decât cu orice altceva. S-a anunțat săptămâna aceasta că Amazon va începe să accepte plăți Venmo – dar nu la timp pentru Black Friday sau sezonul sărbătorilor.

PayPal anunță că Amazon va accepta plăți Venmo

Este posibil să fii confuz de titlul de mai sus. Ceea ce unii ar putea să nu realizeze este că PayPal este compania-mamă a lui Venmo. PayPal a achiziționat Braintree în 2013, la un an după ce Braintree a achiziționat Venmo. PayPal însuși a fost achiziționat de eBay în 2002, apoi s-a desprins de site-ul de licitații online în 2015.

PayPal a anunțat Luni, va „face echipă cu Amazon pentru a le permite celor peste 80 de milioane de utilizatori Venmo din SUA să plătească cu Venmo la casă, folosind metode de finanțare care includ contul lor bancar conectat și soldul Venmo. Începând de anul viitor, clienții vor putea face achiziții pe Amazon.com și pe aplicația de cumpărături mobile Amazon din SUA folosind conturile lor Venmo.”

Acest lucru face ca Venmo să fie o altă metodă convenabilă de plată pentru achizițiile dvs. Compania sa-mamă PayPal este oferită ca metodă de plată la mai mulți comercianți online. Aceasta duce la întrebarea de ce PayPal nu a preluat opțiunea Amazon pentru el însuși, lăsând-o în schimb la spin-off-ul său mai social, atunci când Amazon nu este considerat un site de cumpărături sociale.

Venmo a făcut recent un studiu de comportament care a arătat că 65% dintre utilizatorii săi au raportat că au crescut cumpărăturile online în timpul pandemiei, iar 47% au recunoscut că sunt interesați să folosească Venmo pentru a plăti la comercianți. A crescut locurile și modalitățile în care ar putea fi utilizat, iar colaborarea cu Amazon ar trebui să crească această cifră exponențial.

„În ultimul an, ne-am concentrat să oferim comunității noastre Venmo mai multe modalități de a folosi Venmo în viața lor de zi cu zi”, a spus vicepreședintele senior și director general Darrell Esch de la Venmo, „inclusiv capacitatea de a plăti cu coduri QR și oferirea mai multor funcții de cumpărături. cum ar fi protecția achiziției. Suntem încântați să facem posibil ca utilizatorii noștri și clienții Amazon să plătească cu Venmo începând de anul viitor.”

Cumpărături Venmo pe Amazon

Directorul Global Payment Acceptance la Amazon, Ben Volk, a adăugat: „Înțelegem că clienții noștri doresc opțiuni și flexibilitate în modul în care fac achiziții pe Amazon. Suntem încântați să facem echipă cu Venmo și să oferim clienților noștri posibilitatea de a plăti folosind conturile lor Venmo, oferind noi modalități de plată pe Amazon.”

Cum se încadrează aspectul social?

Venmo a fost gândit în mod tradițional mai mult ca o structură de plată socială. Este o modalitate prin care prietenii pot trimite plăți prietenilor lor. PayPal poate fi folosit în același mod, dar are mult mai multe responsabilități. Zelle este un fel de fuziune a celor două, ca o modalitate de a vă plăti facturile și de a trimite bani prietenilor.

Dar asta deschide întrebarea de ce clienții Venmo au strigat să plătească pentru achizițiile lor cu serviciul. Poate că caută un singur serviciu care să le facă pe toate.

Venmo pe Amazon Zelle

Eu însumi am PayPal de când am folosit eBay, apoi am luat Venmo ca singura modalitate de a plăti cititorul de palmare de pe Bourbon Street din New Orleans. Am luat-o pe Zelle să-i fac plăți surorii mele. M-am conectat cu Apple Pay ca opțiune online preferată. Având un singur serviciu care le-ar face pe toate, cu siguranță ar fi mai ușor, deși nu sunt foarte interesat de aspectul social și probabil că aș prefera în continuare să folosesc plățile cu cardul de credit pe Amazon.

Dacă sunteți interesat să utilizați Venmo pe Amazon începând cu 2022, aflați cum să îl faceți privat și să vă protejați confidențialitatea. Dacă nu sunteți interesat de Venmo, aruncați o privire la aceste alternative PayPal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.