Amenințarea WhatsApp explică modul în care vor fi șterse conturile

Amenințarea WhatsApp explică modul în care vor fi șterse conturile
⏱️ 4 min read

WhatsApp are un mod ciudat de a-și liniști utilizatorii. Platforma de mesagerie socială implicată obligă utilizatorii să schimbe termenii după ce au fost învățate practicile sale de colectare a datelor. A urmat acest lucru amenințându-și utilizatorii, apoi a clarificat recent ce înseamnă. Această amenințare WhatsApp înseamnă într-adevăr că conturile utilizatorilor vor fi șterse dacă nu acceptă noii condiții?

Luptele WhatsApp

Luptele WhatsApp au început când a apărut noua caracteristică Apple iOS 14. Acum este necesar ca toate aplicațiile din App Store să dezvăluie ce date colectează de la utilizatori și cum intenționează să le utilizeze.

Facebook, care deține și WhatsApp și Instagram, a luptat pentru ca practicile sale de colectare a datelor să fie depășite. A fost inutil.

Odată ce practicile de colectare a datelor WhatsApp au ieșit la iveală, utilizatorii au fost supărați și amenințați să se mute la unul dintre concurenții aplicației de mesagerie socială.

Utilizatorii au început să descopere alte aplicații, cum ar fi Telegram, Signal și iMessage. Întrucât Apple a provocat această reacție și Facebook a început atacul, CEO-ul Mark Zuckerberg a atacat iMessage în mod specific.

„Vreau să subliniez că vedem din ce în ce mai mult Apple ca unul dintre cei mai mari concurenți ai noștri”, a spus Zuckerberg. „IMessage este un element cheie al ecosistemului lor – motiv pentru care iMessage este cel mai utilizat serviciu de mesagerie din SUA”

De asemenea, a indus în eroare publicul cu privire la practicile iMessage. „IMessage stochează în mod implicit copiile de rezervă criptate non-end-to-end ale mesajelor dvs., cu excepția cazului în care dezactivați iCloud. … Cred că WhatsApp este net superior. ” ,

Notificări de amenințare Whatsapp

Acest lucru nu este adevărat, dar asta nu l-a oprit pe Zuckerberg. Și iMessage nu este adevăratul concurent al WhatsApp, deoarece este limitat doar la utilizatorii Apple. Signal nu este într-adevăr un concurent demn, așa că serviciul care preia majoritatea dezertorilor WhatsApp este Telegram, totuși nu are securitatea WhatsApp. Utilizatorii care amenință să plece și să treacă la Telegram deoarece sunt supărați de protecția datelor nu se termină într-adevăr cu mai multă securitate.

WA Schimbarea la Termeni și amenințare

WhatsApp a anunțat luna trecută că emite modificări de confidențialitate și a menționat că utilizatorii vor fi obligați să accepte termenii. A promis că va oferi utilizatorilor suficient timp pentru a trece peste termenii și că nu va șterge niciodată conturile.

Aceste modificări ale confidențialității sunt în mare parte financiare, deci este posibil să nu aibă impactul pe care utilizatorii îl tem. Cu toate acestea, unii utilizatori plecau oricum.

Whatsapp Threate Delete App

WhatsApp a anunțat apoi mai recent că va fi, într-un mod giratoriu, ștergerea conturilor de utilizator. „WhatsApp nu vă va șterge conturile”, a spus acesta. „Cu toate acestea, nu veți avea funcționalitatea completă a WhatsApp până când nu acceptați.” Dacă conturile sunt forțate să aibă funcționalități limitate, acestea pot deveni inactive. Aplicațiile Amd sunt șterse după 120 de zile de inactivitate. ”

Aplicația de mesagerie socială a oferit, de asemenea, scuze pentru colectarea de date, menționând că celelalte aplicații „spun că sunt mai bune, deoarece știu și mai puține informații decât WhatsApp – credem că oamenii caută aplicații care să fie fiabile și sigure, chiar dacă acest lucru necesită WhatsApp are câteva date limitate. ”

Cea mai mare întrebare este modul în care aceste declarații mai recente vor afecta utilizatorii. WhatsApp a pierdut deja utilizatorii, dar sunt încă mulți care stau acolo. Vor continua să rămână în lumina amenințării WhatsApp? Citiți mai departe pentru a afla despre patru alternative WhatsApp care fac o treabă mai bună cu confidențialitate.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x