Android 12 (Go Edition) vă va face telefonul ieftin mai rapid

Android 12 (Go Edition) vă va face telefonul ieftin mai rapid
⌛ Reading Time: 2 minutes

Android 12 (Go Edition) va veni în curând și Google a anunţat o grămadă de funcții noi care vin pe sistemul de operare mobil, care este direcționat în mod special către dispozitive Android la prețuri accesibile, cu mai puțin de 2 GB de RAM.

Care este diferența dintre Android One și Android Go?

LEGATE DECare este diferența dintre Android One și Android Go?

Cele mai mari modificări la Android 12 (Go Edition) sunt sub capotă, deoarece Google a dezvăluit că aplicațiile se vor lansa mai repede. Potrivit Google, „Aplicațiile de pe dispozitivul tău Android 12 (ediția Go) se vor lansa cu până la 30% mai rapid și cu animație mai fluidă”.

Telefoanele care rulează cea mai recentă versiune vor avea o viață mai bună în timp ce folosesc mai puțină memorie datorită unei funcții care hibernează aplicațiile care nu au fost folosite pentru perioade lungi de timp.

Nu mai închideți aplicațiile pe telefonul dvs. Android

LEGATE DENu mai închideți aplicațiile pe telefonul dvs. Android

Există și alte funcții noi care vin pe Android 12 (Go Edition), cum ar fi o modificare a ecranului de aplicații recente, care vă va permite să vedeți opțiuni pentru a asculta știrile și a traduce conținutul în limba preferată.

Publicitate

Puteți partaja aplicații folosind Nearby Share și Google Play, care ar putea salva unele date. Și dacă îți partajezi telefonul, vei putea comuta rapid la un profil de invitat, astfel încât datele tale să rămână private.

Google a spus că Android 12 (Go Edition) va ajunge în 2022, deși compania nu a fost mai precisă. În plus, nu a specificat ce telefoane ar fi eligibile pentru upgrade la Android 12 (Go Edition), așa că va trebui să așteptăm până mai aproape de lansare pentru a afla exact ce telefoane vor putea face upgrade.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.