Android 12 vă va permite să jucați jocuri în timp ce acestea se descarcă

1626231666 840 560
⏱️ 1 min read

Această după-amiază este sărbătorită Summit-ul Google for Games, un eveniment pentru dezvoltatorii de jocuri video în care Google își anunță noutățile pentru dezvoltarea jocurilor Android și una dintre cele mai importante noutăți a fost „Joacă în timp ce descarci”.

Începând cu Android 12 nu va mai trebui să așteptăm descărcarea completă a unui joc pentru a putea juca. Google Play ne va permite să jucăm înainte de finalizarea descărcării.

Joacă în timp ce descarci

Această caracteristică va permite utilizatorilor să joace un joc în câteva secunde, în timp ce resursele jocului sunt descărcate în fundal. Potrivit Google jocurile vor fi gata să se joace cel puțin de două ori mai repede.

Acest lucru se datorează deja Android App Bundle Joacă Livrarea activelor, cu care, atunci când au fost descărcate resursele minime pentru a începe redarea butonului „Joacă” de pe Google Play, este activat și accesul direct la joc este adăugat în sertarul de aplicații.

După cum putem vedea în acest GIF animat, în stânga utilizatorul trebuie să aștepte aproximativ 25 de secunde pentru ca jocul să se descarce complet, în timp ce în stânga la 10 secunde, când descărcarea ajunge la 18%, permite deja utilizatorului să joace.

Dezvoltatorii pot acum înscrieți-vă la beta „Joacă în timp ce descărcați” pentru ca jocurile dvs. să profite de această descărcare progresivă de pe Google Play care vine în această toamnă cu Android 12.

Via | VentureBeat

În Engadget Android | De la Android 1 la Android 12: așa a evoluat designul platformei către ceea ce este

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x