1626231666 840 560

Android 12 vă va permite să jucați jocuri în timp ce acestea se descarcă

⌛ Reading Time: < 1 minute

Această după-amiază este sărbătorită Summit-ul Google for Games, un eveniment pentru dezvoltatorii de jocuri video în care Google își anunță noutățile pentru dezvoltarea jocurilor Android și una dintre cele mai importante noutăți a fost „Joacă în timp ce descarci”.

Începând cu Android 12 nu va mai trebui să așteptăm descărcarea completă a unui joc pentru a putea juca. Google Play ne va permite să jucăm înainte de finalizarea descărcării.

Joacă în timp ce descarci

Această caracteristică va permite utilizatorilor să joace un joc în câteva secunde, în timp ce resursele jocului sunt descărcate în fundal. Potrivit Google jocurile vor fi gata să se joace cel puțin de două ori mai repede.

Acest lucru se datorează deja Android App Bundle Joacă Livrarea activelor, cu care, atunci când au fost descărcate resursele minime pentru a începe redarea butonului „Joacă” de pe Google Play, este activat și accesul direct la joc este adăugat în sertarul de aplicații.

După cum putem vedea în acest GIF animat, în stânga utilizatorul trebuie să aștepte aproximativ 25 de secunde pentru ca jocul să se descarce complet, în timp ce în stânga la 10 secunde, când descărcarea ajunge la 18%, permite deja utilizatorului să joace.

Dezvoltatorii pot acum înscrieți-vă la beta „Joacă în timp ce descărcați” pentru ca jocurile dvs. să profite de această descărcare progresivă de pe Google Play care vine în această toamnă cu Android 12.

Via | VentureBeat

În Engadget Android | De la Android 1 la Android 12: așa a evoluat designul platformei către ceea ce este

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.