Android 13 ar putea face jocurile să se încarce mai repede cu propriul său „Turbo Boost”

1643350897 840 560
⏱️ 2 min read

Scurgerile Android 13 nu se opresc, iar în acest ritm Google va putea dezvălui mici știri atunci când se presupune că va prezenta această versiune în câteva luni. Știm deja că puteți schimba limba fiecărei aplicații, puteți transfera conținut cu o „atingere” sau că permisiunea de notificare așteptată va fi eliberată. Ei bine, acum se filtrează o noutate care cu siguranță va fi foarte bine primită de jucători.

Se pare că telefoanele mobile și tabletele care ajung din fabrică cu Android 13, și cu siguranță unele dintre actualele Google Pixel, de îndată ce se vor actualiza, vor primi un putere suplimentară la încărcarea jocurilor. Și se pare că Google implementează un fel de „Turbo Boost” în sistemul său de operare pentru dispozitivele mobile.

Putere suplimentară pentru a încărca jocuri

mishaal rahman, editorul tehnic senior al lui Esper a făcut o descoperire importantă în Cod sursă Android (AOSP) înainte ca Google să-l facă privat. Este un nou API dedicat pentru încărcarea jocului Android.

Noul API va permite jocurilor să raporteze starea lor actuală către sistemul de operare. Dacă raportează că se încarcă, Android vă va oferi un spor la gestionarea energiei și CPU pentru a crește viteza, reducând astfel timpii de încărcare. Sau ce este același, că jocurile se vor deschide și se vor încărca mai repede nivelurile de pe Android 13. Apoi în timpul execuției jocului va reveni la viteza CPU pe care o cere jocul.

Numai dispozitivele care acceptă funcția de apelare GAME_LOADING care va fi implementat la nivel de furnizor de SoC în Android 13, vă veți putea bucura de acel plus de putere la încărcarea jocurilor, prin urmare este de așteptat ca această noutate să sosească cu noile dispozitive care ies din fabrică cu Android 13. Dispozitivele Pixel vor fi corectate pentru a activa funcția GAME_LOADING. Pentru majoritatea telefoanelor mobile existente, probabil că nu vor fi actualizate, deoarece furnizorii nu sunt obligați să actualizeze acel strat de abstractizare hardware la nivel de SoC.

Prin | Android Poliție

În Engadget Android | Android 13: data lansării, modele compatibile și tot ce știm despre noul Android 13 de la Google

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x