Android Auto Wireless: tot ce trebuie să știți

Android Auto Wireless: tot ce trebuie să știți
⏱️ 3 min read

Android este practic peste tot, de la smartphone-urile noastre la camere, televizoare inteligente, ceasuri inteligente și chiar mașini. Android Auto este o versiune de Android concepută pentru a fi utilizată în vehiculele dvs. Puteți utiliza Android Auto pentru diverse lucruri, cum ar fi navigarea prin GPS, redarea conținutului media preferat, asistența aplicației și pentru apelarea contactelor. Cu toate acestea, știți că Android Auto vă permite să vă conectați fără fir prin telefon? Aflați mai multe mai jos despre cum vă puteți conecta la Android Auto fără fir.

Ce este Android Auto Wireless?

Android Auto, așa cum am menționat deja, ne permite să folosim hărți, să redăm conținut media, să apelăm contacte, să folosim aplicații etc. pe vehiculele noastre.

Având-o pe mașini sau vehicule în general, este mai ușor și mai sigur să ne folosim telefoanele atunci când conducem. De asemenea, permite utilizatorului să conecteze Android Auto la afișajele auto acceptate. Majoritatea vehiculelor moderne au Android Auto încorporat.

În mod tradițional, trebuie să vă conectați telefonul la afișajul mașinii printr-un cablu USB pentru a utiliza Android Auto. Dar îl puteți conecta și fără fir. Evident, conexiunea wireless este mult mai ușoară și fără probleme.

Rețineți că utilizarea Android Auto Wireless poate afecta taxele acumulatorului smartphone-ului dvs., de aceea este preferabil să utilizați Android Auto wireless pentru unitățile scurte și o conexiune prin cablu pentru unitățile mai lungi.

Cum funcționează Android Auto fără fir

Lățimea de bandă a Bluetooth-ului nu este suficientă pentru ca Android Auto să facă toate lucrurile de care este capabil. Pentru a stabili o conexiune între mașină și telefon, utilizarea Android Auto utilizează wireless Wi-Fi, deci trebuie să aveți funcționalitatea.

Practic, funcționează cu orice telefon Android cu Android 11 sau o versiune ulterioară, orice telefon Google sau Samsung care rulează Android 10 și câteva telefoane Samsung care rulează Android 9 Pie. Telefonul dvs. trebuie să accepte, de asemenea, banda Wi-Fi de 5 GHz.

Cum se folosește Android Auto Wireless

Utilizarea wireless Android Auto este destul de simplă și de fapt ușoară în comparație cu conectarea cu ajutorul unui cablu USB. După ce ați confirmat că atât mașina, cât și telefonul sunt compatibile, urmați pașii de mai jos:

1. Asigurați-vă că ați activat Bluetooth, Wi-Fi și Locație pe telefon. De asemenea, asigurați-vă că descărcați fișierul Android Auto aplicația de pe telefon.

2. Porniți contactul. Conectați-vă telefonul la mașină folosind Bluetooth.

3. Urmați instrucțiunile de pe ecranul telefonului pentru a acorda toate permisiunile necesare pentru ca Android Auto să funcționeze corect.

4. După ce totul este gata, sunteți gata să utilizați Android Auto pe mașină. Pur și simplu atingeți pictograma Android Auto de pe afișajul mașinii pentru a o lansa.

5. Data viitoare, Android Auto se va conecta automat la telefon fără fir.

Încheierea

Rețineți că, odată cu noua actualizare pe Android Auto, nu mai trebuie să configurați aplicația pe mașină folosind un cablu USB. Acum, totul se poate face folosind Wi-Fi și Bluetooth. Pur și simplu urmați acest ghid, iar Android Auto va fi conectat la mașina dvs. fără fir. De asemenea, verificați unele dintre cele mai bune aplicații Android Auto pe care ar trebui să le utilizați pe telefon.

Legate de:

  • Cum să dezactivați corecția automată pe Android
  • Cum să opriți activarea automată a Wi-Fi pe Android
  • Cum să utilizați IFTTT pentru a vă automatiza telefonul Android

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x