Android poate fi înlocuit cu Fuchsia, un nou sistem de operare de către Google

Android poate fi înlocuit cu Fuchsia, un nou sistem de operare de către Google
⏱️ 3 min read

Întotdeauna s-a discutat despre Android vs. iOS și, pentru o fracțiune de secundă, s-a gândit și unde să plaseze sistemul de operare Windows Phone. Dar va exista un nou concurent pe piață care va provoca direct Android. Se spune că Google lucrează la un nou sistem de operare mobil, Fuchsia, care să înlocuiască Android.

Fucsie

Nu numai că va înlocui Android, dar Fuchsia va înlocui și sistemul de operare Chrome. Nu se știu prea multe despre acest lucru nou sistem de operare secret care va fi lansat la un moment dat mai târziu, dar este dezvoltat prin open source și a fost demonstrat ocazional și de câteva ori. Cu toate acestea, Google nu vorbește.

Fuchsia nu este construit pe nucleul Linux, deci asta îl separă de sistemul de operare Android și Chrome. Folosește Zircon Kernel de la Google, precum și un nou limbaj de programare intern. Totul este Google.

Celălalt fapt interesant despre Fuchsia nu este că nu va fi utilizat exclusiv pe dispozitivele mobile. Există o versiune experimentală de dezvoltator pentru instalarea pe un Google Pixelbook care este încă în lucru. Aceasta înseamnă că nu este o versiune cu care vrei să te încurci dacă faci ceva important pe Pixelbook. Dar puteți juca și cu Fuchsia pe orice computer sau dispozitiv mobil, datorită un site web demonstrativ.

Joacă cu Fuchsia

Site-ul web vă va permite să jucați cu Fucisa dacă sunteți pe anumite dispozitive. Am încercat-o atât cu iPad-ul cât și cu iPhone-ul meu și puteam „vedea” funcțiile, dar nu era conectat la nimic din ceea ce făceam pe dispozitivele mele și nu mă lăsa să mă conectez. Deci, în timp ce spun Sistemul de operare poate fi utilizat pe o varietate de dispozitive, aparent nu include dispozitive iOS și asta nu este deloc o surpriză.

știri-android-fuchsia-homescreen

Cu toate acestea, acest lucru pare a fi exact ceea ce este sistemul de operare, ceea ce pot vedea pe ecranul meu, conform BGR. Ecranul de pornire include o imagine de fundal aparținând utilizatorului conectat. Din păcate, nu este al meu.

Include statistici precum ora, data, locația, WiFi, starea etc., precum și opțiunile aplicației Google pe care le-ați accesat recent și include și o bară de căutare Google Assistant. Dacă atingeți profilul de utilizator, puteți schimba setări precum volumul, modul avion etc.

Viitorul Android, Chrome OS și Fuchsia

Este ușor să căutați în jurul site-ului demonstrativ pentru Fuchsia pentru a vedea cum planifică ceva care înlocuiește atât Android cât și sistemul de operare Chrome. Bazat pe browser, are grijă de sistemul de operare Chrome, dar apoi bazat pe Google, îi adaugă și o aromă interesantă. De asemenea, se sugerează că nu va trebui să renunțați la aplicațiile Android preferate, deoarece acestea vor funcționa în continuare pe Fuchsia.

știri-android-fuchsia-google

Dar este ceva ce va înlocui cu adevărat sistemul de operare Android și Chrome? Este chiar ceva ce doresc utilizatorii celor două sisteme de operare? Sau aceasta va fi doar o alegere suplimentară pentru utilizatorii de sisteme de operare Android și Chrome? Și ce va face acest lucru războiului cu iOS?

Cel puțin Google încearcă ceva diferit în crearea a ceva care combină cele două. Deși iOS nu s-a schimbat niciodată complet în afară de actualizările de versiune, se spune că lucrează la combinarea iOS și macOS, deși compania neagă. Dar Google lucrează cel puțin la crearea a ceva nou, sperăm să țină pasul cu cererea utilizatorilor.

Ce părere aveți despre Fuchsia care înlocuiește Android? Spuneți-ne gândurile și preocupările dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x