Unghiular a apărut cu câteva caracteristici noi uimitoare în versiunea 6.0.0, în special în Angular-cli. Acum, cu Angular 6, vă puteți actualiza cu ușurință pachetele vechi, puteți crea elemente web native folosind Angular Elements și multe alte lucruri. Hai să aruncăm o privire!

adaugă

Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

ng add este o nouă comandă în Angular-cli care vă ajută să instalați și să descărcați pachete noi în aplicațiile dvs. unghiulare. Funcționează la fel ca npm, dar nu îl înlocuiește.

actualizare

1612167486 838 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

ng update este o nouă comandă Angular-cli. Este folosit pentru actualizarea și actualizarea pachetelor. Este foarte util, de exemplu, atunci când doriți să faceți upgrade de la Angular 5 la Angular 6 sau orice alt pachet din aplicația dvs. Angular.

Declararea furnizorilor din interiorul serviciului în sine

Înainte de această actualizare, trebuia să declarați matricea furnizorilor în app.module.ts

Acum, cu Angular 6, vă puteți oferi serviciul în interiorul supraveghetorului însuși, punând providedIn:root proprietate în cadrul “@injectable" decorator.

1612167486 742 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

Utilizați ng-template în locul directivei template

Poți să folosești ng-template pentru a reda codul HTML în loc de template etichetă în noua versiune de Angular. ng-template este un element unghiular și funcționează atunci când este utilizat cu un directivă structurală ca *ngFor și *ngIf

1612167486 972 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

Elemente unghiulare

Unghiulare 6 ne-a introdus în elementele unghiulare. Puteți reda elementele dvs. angulare ca elemente web native și sunt interpretate ca elemente HTML de încredere.

Puteți adăuga elemente unghiulare executând comanda de mai jos:

Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

Import createCustomElement în componenta ta.

1612167486 444 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

Apoi creați elementul personalizat!

1612167487 735 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

MyElemComponent.ts

1612167487 353 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

Rezultatul:

1612167488 521 Angular 6 si noile sale caracteristici explicate in trei

Notă: trebuie să implementați DomSanitizer metoda din @angular/platform-browser pentru a face din elementul dvs. personalizat o etichetă HTML de încredere.

Puteți afla mai multe despre elementele unghiulare Aici

Actualizarea la RxJS 6.0.0

Angular 6 folosește cea mai recentă versiune a bibliotecii Rxjs. Acum vă puteți bucura de cele mai noi caracteristici ale RxJS 6 în aplicația dvs. Angular 🙂

Încheierea

Angular în sine nu are multe schimbări revoluționare în nucleul angular, dar Angular-cli este cu adevărat interesant. Echipa Angular se concentrează mai mult pe performanță, construind cu ușurință PWA-uri, oferind un mediu bun de lucru în care să lucreze cu Angular într-un mod ușor.

Mă puteți găsi pe Stare de nervozitate.

Apropo, am lucrat recent cu un grup puternic de ingineri software pentru una dintre aplicațiile mele mobile. Organizația a fost excelentă, iar produsul a fost livrat foarte repede, mult mai repede decât alte firme și freelanceri cu care am lucrat și cred că pot să le recomand sincer pentru alte proiecte. Trimiteți-mi un e-mail dacă doriți să luați legătura – said@devsdata.com.