Anti Ban YoWhatsApp 7.95 Ultima descărcare APK Android – Oficial

⏱️ 10 min read

Descărcați YOWhatsApp APK: – Te-ai plictisit de vechiul WhatsApp tradițional? Căutați o modalitate prin care să vă puteți modifica WhatsApp-ul? Atunci, prietene, ai căzut în locul potrivit! În acest articol, vă împărtășim un mod APK uimitor pe care îl puteți folosi pentru a beneficia de câteva caracteristici uimitoare pe WhatsApp!

Pentru a elimina limitările puse de dezvoltatorii unei aplicații specifice, aici WhatsApp, și pentru a oferi utilizatorilor o gamă mai largă de opțiuni și caracteristici, diverse moduri sunt produse de dezvoltatori din întreaga lume. Dintre care GBMods este cel mai faimos pentru WhatsApp. Și unul dintre aceste moduri pe care le discutăm în acest articol este Y0WhatsApp APK.

Ce este YoWhatsapp Anti Ban?

YoWhatsapp APK este practic o versiune modificată a WhatsApp. Acest apk vine cu o mulțime de caracteristici uimitoare, care includ – programator de mesaje, ascunderea căpușei albastre, ultima vizualizare, starea online, multe teme pentru a trece de la și la și multe altele. YoWhatsapp poate fi considerat o clonă pentru Whatsapp oficial.

Aplicația elimină limitările, cum ar fi o bifă albastră, după ce a văzut mesajul cuiva și le permite celorlalți să se întrebe cum le-ai răspuns fără să le vezi textul. Dacă sunteți în căutarea funcțiilor mai extinse și a variabilității din aplicația originală WhatsApp, atunci YOWhatsApp este ceea ce trebuie să aveți!

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Ultima YoWhatsApp este într-adevăr una dintre cele mai dure competiții pentru foarte faimosul său adversar – GBWhatsApp pentru telefonul Android. Deci, ce așteptăm, să începem cu asta-

În articolul de astăzi, vă vom împărtăși linkul YOWhatsApp Download APK Ultima versiune, metoda de instalare a aceluiași lucru, unele dintre caracteristicile interesante pe care vi le oferă acest apk și multe altele!

Descărcați APK-ul Spotify Premium dacă ești un adevărat meloman.

Descărcați YOWhatsApp APK Ultima versiune

Nume aplicație YOWa APK
Versiunea APK 7,90
Descărcări totale 2,0 milioane
Autor Yousef Al Basha
Dimensiune APK 47 MB
Ultima actualizare 4 martie 2019


Descărcați cel mai recent APK YOWhatsApp

Condiție prealabilă pentru instalarea YoWhatsApp APK

Mai jos sunt prezentate câteva necesități pe care va trebui să le îndepliniți înainte de a intra în ghidul de instalare.

 • Activați opțiunea Surse necunoscute din Setări> Securitate> Activați sursele necunoscute pentru a comuta pe dispozitivul dvs. Android.
 • Descărcați YoWhatsApp Apk de pe linkul de descărcare de mai sus.
 • Faceți o copie de rezervă a chat-ului dvs. înainte de a instala YoWhatsApp. Puteți face acest lucru mergând la WhatsApp oficial> Meniu (Trei puncte în partea dreaptă sus) > Setări> Secțiunea Chat> Backup Chat> Faceți clic pe butonul Backup verde.

Cum se instalează Y0Whatsapp pe Android

Mai jos este prezentat un ghid pas cu pas despre cum să instalați YOWhatsApp pe dispozitivul Android. Urmați pașii cu atenție și asigurați-vă că ați urmat mai întâi condițiile prealabile.

Pasul 1:– Presupunând că ați respectat condiția prealabilă, putem începe cu procesul de instalare.

Pasul 2:- După ce ați descărcat fișierul apk, deschideți-l din Managerul de fișiere sau direct din bara de notificări.

Pasul 3:- După deschiderea fișierului, veți vedea un Instalare buton. Faceți clic pe acesta pentru a începe instalarea.

Pasul 4: – În curând apk-ul va fi instalat și apoi puteți deschide aplicația, după care va trebui să introduceți numărul de telefon mobil pentru activarea contului.

Pasul 5: – După verificare, veți fi gata să vă bucurați YOWhatsApp apk și toate caracteristicile sale.

Caracteristicile YoWa APK Anti Ban

Menționate mai jos sunt unele dintre cele mai evidențiate și uimitoare caracteristici ale YOWhatsApp APK. Pentru a ști cât de eficiente sunt caracteristicile de mai jos, vă recomandăm să utilizați mai întâi WhatsApp-ul original și apoi să treceți la YoWhatsApp.

Confidențialitate

Una dintre preocupările majore ale aproape tuturor persoanelor de astăzi este confidențialitatea. Dar datorită apk-ului YoWhatsApp, care s-a asigurat că nu se încalcă în niciun fel confidențialitatea utilizatorului. De fapt, utilizatorii YoWhatsApp se bucură de mai multă confidențialitate decât orice utilizator WhatsApp!

Vă veți întreba cum ?! Prin YoWhatsApp, puteți selecta pe cine doriți să vă sun, adică „Cine mă poate suna?” caracteristică. Cu această opțiune, puteți selecta oricare dintre următoarele – Toată lumea, Contacte mele, Contacte mele, cu excepția …, Selectați contacte sau Nimeni.

O altă caracteristică majoră de confidențialitate este Ascundeți vizualizarea stării. Puteți trece pur și simplu prin starea tuturor în lista de contacte WhatsApp, dar nimeni nu vă va vedea numele în vizualizările lor de stare! De asemenea, puteți să ascundeți ultimele văzute, dar să le vedeți și pe altele. În afară de aceasta, puteți utiliza caracteristica mesajelor anti-ștergere. Astfel, contactele dvs. nu vor putea șterge mesaje pentru dvs.

În apk-ul YoWhatsApp, dacă doriți să vedeți opțiunile de mai sus legate de confidențialitate, urmați această cale-

Meniu> YoMods> Confidențialitate> Alegeți conform dorinței dvs.

Nu este gata inca! Iată câteva alte lucruri care vă vor asigura confidențialitatea în YoWhatsApp- Ascundeți căpușele albastre, Ascundeți microfonul albastru, Ascundeți tastarea, Ascundeți al doilea tick, Ascundeți înregistrarea și afișați căpușa albastră după răspuns. Acum nu este atât de cool și puțin diferit de alte moduri GB?

Mesaje

Acum s-ar putea să vă întrebați despre titlul menționat aici. Destul de confuz, dar ceea ce am vrut să spun este că poți trimite mesaje și acelor persoane care nici măcar nu se află în Contacte. Nu este uimitor?

Deși WhatsApp Messenger este destinat contactării persoanelor apropiate, dar de multe ori simțim nevoia să trimitem mesaje text unui contact, dar să nu îl salvăm pe dispozitivul dvs. Nu vă faceți griji cu YoWhatsApp, deoarece acum puteți trimite mesaje persoanelor care nu se află în contactele dvs.

Puteți face această ajustare temporară mergând la-

Meniu> Trimiteți mesaje> Tastați numărul cu codul său de țară> Trimiteți sau apelați.

Nu este ușor acest lucru cu YoWa?

Contul Two In One

Nu exact un cont două-în-unul, dar da, puteți utiliza două conturi WhatsApp într-o singură aplicație – YoWa. Întrucât telefoanele Dual SIM devin din ce în ce mai populare în prezent, oamenii tind să aibă și două conturi WhatsApp și să gestioneze ambele conturi, devine foarte incomod să porniți WhatsApp original.

Deci, recunoscându-vă nevoile, aici am menționat soluția la această problemă. Folosind apk-ul YoWhatsApp, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea contului. Puteți rula cu ușurință două conturi fără probleme.

Ascundeți conținut media din galerie

Cele mai incomode momente sunt când trebuie să te confrunți cu aspectul pe care îl primești atunci când cineva trece prin galeria ta. Nu toți suntem sfinți. Dar toată lumea este afectată negativ atunci când cineva își exploatează intimitatea prin galerie.

Și înțelegându-vă preocupările, YoWa s-a asigurat că confidențialitatea dvs., cel puțin prin intermediul mass-media WhatsApp, nu este exploatată. Vă veți întreba cum? Ei bine, puteți ascunde cu ușurință fotografiile, GIF-urile și videoclipurile din Galerie urmând acești pași-

Meniu> YoMods> Ascunde Media din Galerie> Fotografii / GIF-uri / Videoclipuri

Dacă doriți să vedeți mass-media, îl puteți vedea prin Manager de fișiere.

Personalizare

Dacă sunteți fan personalizare, atunci YoWa este cea mai bună opțiune pentru dvs. Puteți modifica literalmente fiecare secțiune a interfeței cu utilizatorul din această aplicație. Astfel, cu greu te poți plictisi să-l folosești!

Puteți schimba culorile din bara de stare, bara de navigare, bara de acțiuni Text și fundal. Dacă doriți să faceți modificări în stilul acestei aplicații, Fonturi, pictograme de notificare și aveți o interfață interioară întunecată ca mod de noapte.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a personaliza alte aplicații pe telefonul dvs. sau de a pirata achizițiile în aplicație, atunci Lucky Patcher este ceea ce aveți nevoie!

Teme

WhatsApp original nu permite schimbarea temei WhatsApp-ului dvs., cu excepția fundalului chatului. Cu toate acestea, cu YoWa, puteți modifica și temele.

Cea mai bună parte aici este că nu vi se cere să descărcați nicio aplicație suplimentară pentru utilizarea temelor, așa cum trebuie să faceți cu GB Wa. Puteți pur și simplu schimba teme prin intermediul acestei aplicații fără obstacole.

Repere

Nu! Nu a fost doar asta! Iată câteva funcții care vă vor ține uimiți odată ce le parcurgeți. Și sunt sigur, dacă nu ați fost încă sigur dacă descărcați sau nu acest apk, iată lista care vă va asigura că descărcați YOWhatsApp APK.

 • Creșteți limita video- Puteți extinde Limita video la 700 MB în timp ce trimiteți orice videoclip de la YoWhatsApp.
 • Timp de stare mărit– Puteți trimite starea pentru o perioadă de timp de 5 minute. Această limită de timp este de doar 30 de secunde pentru Wa original.
 • Măriți limita de partajare a imaginilor– Puteți trimite mai mult de 10 imagini dintr-un singur clic.
 • Actualizări frecvente– Aplicația este actualizată în timp util și aceste actualizări sunt unul dintre motivele pentru care această aplicație devine atât de populară.
 • Suport multilingv– Aplicația YoWa acceptă multe limbi care includ: engleză, marathi, italiană, arabă, spaniolă, bahasa malaeziană, turcă, germană, portugheză, rusă.
 • Afișați întotdeauna online- Chiar dacă nu sunteți online sau nu utilizați aplicația, veți fi afișat ca Online pentru alții.
 • Dezactivați comutarea- Nu trebuie să comutați acum între difuzor și cască,
 • DP în ecranul de chat- Contactele DP ale oricărui contact vor fi afișate în ecranul de chat.
 • Imagini cu rezoluție completă
 • Icoane de lansare– Aveți opțiunea de a selecta dintre multe pictograme.

Acestea au fost câteva dintre caracteristicile YOWhatsApp APK. Vă pot asigura după ce începeți să utilizați acest mod apk, vă veți da seama că această aplicație face atât de multe diferențe atunci când treceți de la aplicația originală WhatsApp la YOWhatsAPP.

Cum se instalează YoWhatsApp cu restaurarea chat-ului

Urmați condiția preliminară și pașii până la pasul 3 din ghidul „cum se instalează YoWhatsApp pe Android” de mai sus.

Pasul 1:- După ce ați instalat YoWhatsApp cu ajutorul ghidului de mai sus, deschide YoWhatsAPP.

Pasul 2:- Acum vi se vor oferi două butoane – Un roșu care spune „Restabili„și cealaltă zicală verde”De acord și continuați‘Atingeți ambele opțiuni.

Pasul 3:- Următorul pas va fi verificarea numărului. Sub care veți vedea un buton care spune- ‘Copiați datele WhatsApp‘. Faceți clic pe același.

Pasul 4:– Pe ecranul următor, veți vedea un verde Restabili buton. Apasa pe el.

Toate chat-urile dvs. vor fi restaurate de pe cardul SD. Aveți răbdare până când procesul este terminat.

Cuvinte finale

Totul a fost legat de cea mai recentă descărcare YoWhatsapp pentru Android. Sper că vi s-a părut util tuturor. De asemenea, am menționat cum puteți instala YoWhatsapp pe telefonul dvs. Android. Acum vă puteți bucura de funcții fantastice oferite de Latest YoWhatsapp.

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la articol sau sunteți blocați la oricare dintre pașii procedurii menționate, nu ezitați să ne întrebați în caseta de comentarii de mai jos. Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro pentru mai multe astfel de APK-uri.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x