Dacă ați folosit internetul în anii ’90, este posibil să aveți un cont de e-mail AOL la un moment dat. Era un serviciu simplu de e-mail care, la acea vreme, avea milioane de utilizatori.

Și acum, deși există mulți furnizori de e-mail gratuite și mai populari, AOL continuă să reziste.

Poate că este nostalgie, poate că este o preferință autentică pentru interfața cu utilizatorul, poate că este vocea mică care spune „Ai mesaj!” Oricare ar fi motivul, oamenii continuă să folosească AOL.

Deci, dacă doriți să configurați un nou cont AOL (sau aveți nevoie doar de ajutor pentru conectarea la unul pe care îl aveți deja), continuați. Fă-o. Ignorați șmecherii și privirile confuze ale tinerilor colegi de serviciu. Tu te faci.

Cum să creați un cont de e-mail AOL gratuit

Pasul 1: Accesați pagina de pornire AOL

Dacă doriți să creați un nou cont AOL, pur și simplu accesați www.aol.com. Pe pagina de pornire, veți vedea opțiunea „Conectare / Alăturare” în meniul din bara laterală stângă.

AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Faceți clic pe butonul respectiv și veți ajunge la un nou ecran. Acum, există locuri pentru a introduce un nume de utilizator și o parolă, dar acestea nu vă vor ajuta decât dacă aveți deja un cont.

Pasul 2: selectați „Creați un cont”

Priviți sub acele câmpuri goale și veți vedea butonul alb „Creați un cont” – faceți clic pe acesta.

1611746944 315 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Aceasta vă va duce la o pagină de înscriere, unde veți introduce câteva informații de bază, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail AOL pe care doriți să o aveți și parola pe care o alegeți:

1611746944 117 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Rețineți că trebuie să furnizați un număr de telefon legitim sau veți primi un mesaj de eroare. Acest lucru va intra în joc mai jos.

Pasul 3: Bucurați-vă de e-mailul AOL

Odată ce trimiteți aceste informații, sunteți gata! Acum puteți trimite cu nostalgie e-mailuri de la adresa dvs. de e-mail @ aol.com către toți prietenii și familia.

1611746944 678 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Cum să vă conectați la contul dvs. AOL

Dacă ați omis prima parte a acestui articol, deoarece aveți deja un cont AOL și ați uitat cum să vă autentificați, citiți mai departe. 🙂

Pasul 1: Accesați pagina de pornire AOL și faceți clic pe „Conectare”

Pentru a vă conecta, veți vizita pagina principală – www.aol.com. Veți face clic pe butonul „Conectare / Alăturare” din bara laterală stângă, care vă va duce la acest ecran:

1611746945 223 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Sfat: există și un buton „Conectare / Alăturare” în partea dreaptă sus a paginii de pornire.

1611746945 752 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Pasul 2: introduceți numele de utilizator și parola AOL

Oricum, reveniți la ecranul de conectare:

1611746945 64 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

În cazul în care scrie „Nume utilizator, e-mail sau mobil”, introduceți numele dvs. de utilizator (aceasta este doar prima parte a e-mailului dvs. – cum ar fi techguru45 dacă e-mailul AOL este [email protected]), adresa de e-mail AOL completă sau numărul de telefon mobil. Vezi, a existat un motiv pentru care au cerut asta când te-ai înscris …

Observați că vă puteți conecta cu Google sau Yahoo – opțiuni, oameni buni. Opțiuni.

Apoi veți accesa următorul și vi se va cere să introduceți parola. Dacă vă amintiți, pur și simplu tastați-l / cereți managerului de parole să îl completeze. Și sunteți gata!

1611746945 143 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Ați uitat numele de utilizator sau parola AOL?

Dacă nu vă amintiți numele de utilizator, faceți clic pe „Ați uitat numele de utilizator?” butonul de sub câmpurile de conectare.

La fel cu parola dvs. – faceți clic pe „Ați uitat parola?” de pe ecranul parolei și alegeți una dintre opțiunile de resetare (de obicei un număr de telefon sau un e-mail alternativ):

1611746946 967 AOL Mail Tutorial de conectare AOL Mail si Cum

Vi se va cere să introduceți codul de verificare pe care îl trimite la telefon / e-mail și, odată ce faceți acest lucru, veți putea să faceți clic pe „Continuați” și să vă conectați.

Asta e! Sunteți gata să vă întoarceți în acel cont AOL, neglijat de mult, și să începeți să curățați toate acele mesaje vechi.