1619400004 840 560

Apex Legends Mobile vine pe Android înainte de mai ca versiune beta închisă

Că ar exista o versiune mobilă a Legendele apex era deja cunoscut de câțiva ani, deși estimarea inițială că ar fi alături de noi înainte de sfârșitul anului 2020 nu s-a întâmplat niciodată. Acum avem o nouă confirmare pe termen scurt: Vine pe Android ca versiune beta limitată înainte de sfârșitul lunii aprilie.

În anunț, postat de EA pe site-ul jocului, avem câteva detalii suplimentare despre joc, precum și câteva capturi de ecran despre cum arată versiunea mobilă din Apex Legends.

Apex Legends vine pe mobil

Un nou Battle Royale va face saltul pe mobil în curând: Apex Legends. Versiunea sa de îndepărtat – în plus față de cel pentru Nintendo Switch– este suficient de pregătită să sară înăuntru formular beta limitat pentru câteva „mii de utilizatori” din India și Filipine.

Apex Legends Mobile va ajunge ca unul versiune nouă concepută pentru ecranele tactile, fără compatibilitate cu jocurile de pe alte platforme și optimizări proprii pentru a adapta jocul la ecranul mic sau, cel puțin, mai mic al telefoanelor mobile și tabletelor.

Apex

Potrivit Chad Grenier, Director de joc al Apex Legends, Apex Legends Mobile este un joc nou, dar fidel originalului, care va începe să înainte de sfârșitul lunii aprilie ca beta închis în India și Filipine și exclusiv pe Android.

Apex Legends Mobile va fi, de asemenea, gratuit pentru a juca, inclusiv achiziții în aplicație numai pentru articole cosmetice și veți avea propriul permis de luptă, colecții și obiecte deblocabile. După prima versiune beta închisă, aceasta se va extinde în alte regiuni, iar suportul pentru iOS va fi inclus mai târziu.

Mai multe informații | Apex