Ce este mai exact un API? Cum folosiți un API? Tocmai am publicat un curs complet pentru începători despre interfețele de programare a aplicațiilor (API) pe canalul YouTube Routech.org.

Acest curs a fost creat de Craig Dennis, dezvoltator educator la Twilio. El învață ce fac API-urile, de ce există și care sunt beneficiile lor. API-urile sunt utilizate tot timpul în programare și dezvoltare web, deci este important să înțelegem cum să le folosim.

Veți obține experiență practică cu câteva API-uri web populare, inclusiv API-uri de la Spotify și Twilio. Atâta timp cât cunoașteți noțiunile de bază absolute ale codificării și ale web-ului, nu veți avea nicio problemă de urmat.

În prima secțiune a cursului (Unitatea 1), veți afla ce este un API și veți obține o prezentare generală a modului în care funcționează webul. În a doua secțiune (Unitatea 2), veți începe să explorați API-urile online. Veți învăța cum să utilizați bibliotecile Postman și helper atât în ​​JavaScript, cât și în Python. În secțiunea finală (Unitatea 3), veți învăța cum să creați un proiect folosind un API folosind atât Node.js, cât și Flask.

Până la sfârșitul cursului, veți avea o înțelegere completă a API-urilor și veți putea râde de următorul comic. ?

API uri pentru incepatori Aflati cum sa utilizati API uri in
Din https://xkcd.com/1481/

Puteți urmări cursul de mai jos sau pe canalul YouTube Routech.org (Ceas de 2 ore).

De asemenea, asigurați-vă că verificați notele care merg împreună cu videoclipul: https://github.com/craigsdennis/intro-to-apis-course/blob/master/course-notes.md