APK zeigt, dass Google möglicherweise "Find Device Network" hinzufügen kann

APK arată Google poate adăuga „Găsește rețeaua dispozitivului”

⌛ Reading Time: 3 minutes

Când Apple a adăugat AirTags la ecosistemul său în acest an și a actualizat alte caracteristici ale rețelei sale „Găsește-mă”, a făcut ca întreaga caracteristică „Găsește-mi” să fie mult mai comercializabilă. S-a spus că „imitația este cea mai sinceră formă de lingușire” și că sună cu adevărat cu o indicație recentă că Google ar putea lucra la propria „Găsire rețea de dispozitiv”.

Actualizările Apple „Find My”

Apple a început cu aplicația „Find My iPhone” și, de-a lungul anilor, a devenit „Find My” odată ce le-a permis utilizatorilor să găsească și iPad-uri, MacBook-uri, AirPod-uri, Apple Watches etc. La începutul acestui an, a fost anunțat că al treilea – Dispozitivele asociate cu Apple ar putea fi acum găsite și ele.

La scurt timp după această știre, Apple a lansat AirTags, dispozitivele sale de localizare similare cu Tile. Desigur, dispozitivele se găsesc cu „Găsește-mi”. Întregul sistem a sporit dependența de către adepții Apple de ecosistem.

APK arată Google „Găsește-mi rețeaua” posibil

Se pare că Google ar putea avea aspirații similare. O detaliere APK arată că Google este interesat să își creeze propria rețea de dispozitive.

Un APK este formatul de fișier folosit de Android pentru distribuirea și instalarea aplicațiilor. Acesta conține codul unui program, resurse, certificate etc.

Când Google Play Services versiunea 21.24.13 a fost lansată pe versiunea beta, Dezvoltatori XDA a sfâșiat codul și a găsit aceste șiruri de cod care includeau cuvintele: „Permite telefonului dvs. să vă ajute să localizați dispozitivele dvs. și ale altor persoane” și „Găsiți rețeaua dispozitivului meu”.

Magazin Google Play Device Network

Acest șir de cod face să pară că Google lucrează la o „Găsire rețea de dispozitive” pentru Android care ar utiliza serviciile Google Play.

Rețineți că, deși Google are în prezent o aplicație „Găsește-mi dispozitivul” pe Google Play, acesta găsește numai dispozitive conectate la contul dvs. Google. Dacă Google instituie o „Găsește rețeaua de dispozitive”, te-ar ajuta să găsești și dispozitivele Android ale prietenilor și familiei tale.

Alte mutări recente Google „Găsește-mi”

O posibilă „Găsește-mi rețeaua” nu este singura dată când Google și-a scufundat vârful în piscina „Găsește-mă” a Apple. În aprilie, Google a anunțat cinci modificări la Asistentul Google.

Google Find Device Network Nest

Una dintre aceste modificări este „Hei Google, găsește-mi iPhone-ul”. Utilizatorii iOS care folosesc Asistentul Google pot pronunța această frază și un sunet va suna pe un telefon greșit pentru a-l găsi. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot folosi un difuzor inteligent Nest sau Home pentru a-i ajuta să-și găsească iPhone-urile.

Se pare că Google încearcă să-și acopere toate bazele cu toate telefoanele. Vrea să folosești Asistentul Google pentru a-ți găsi iPhone-ul în locul sistemului Apple, ceea ce este, fără îndoială, mai bun decât să dai un ton. Dar acum Google dorește și să implementeze propria sa „Găsire rețea de dispozitive” de tip Apple. Poate că Google vede acest lucru ca pe o modalitate de a lupta împotriva Apple atunci când vine vorba de concursul lor continuu de popularitate.

Citiți mai departe pentru a afla cum să aflați cine are acces la locația dvs. pe Android.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.