APK Pandora Mod – Descărcați cea mai recentă versiune 2019

⏱️ 7 min read

Descărcați Pandora APK 2019 Ultima versiune: Fiind una dintre cele mai bune aplicații radio și de muzică de pe piață, această aplicație vă permite să ascultați muzica dorită, precum și postul. Dar rețineți că această aplicație incredibilă, atât de utilă, vine cu un preț.

Această aplicație, deși este excelentă de utilizat, dar nu este gratuită. Va trebui să plătiți o sumă de abonament pe o perioadă variabilă în forme de lună sau an. Un alt dezavantaj al acestei aplicații nu este disponibil în toate regiunile.

Cu toate acestea, dacă sunteți un iubitor de muzică adevărat și preferați această aplicație, iată ce puteți face pentru a pune mâna pe asta.

Dacă doriți să utilizați aplicația Pandora fără a plăti abonamente puternice sau utilizați aplicația chiar dacă nu este disponibilă în locațiile dvs., atunci, prietene, ați căzut la locul exact în care ar trebui să vă aflați.

Casa dintre meri este gata! Ep. #6
Casa dintre meri este gata! Ep. #6

Să nu pară lacom, dar nimeni nu vrea să cheltuiască o sumă bună pe aplicații de divertisment legate de un aspect, cum ar fi muzica și să inițieze găuri în buzunar.

În cazul în care vi se pare că aplicația Pandora este scumpă sau nu este disponibilă în regiunea dvs., atunci puteți utiliza APK-ul Pandora Cracked.

Acest fișier apk se va dovedi salvator în cazul în care doriți să utilizați Pandora, dar nu puteți pune mâna pe aplicația originală. Acum, prima întrebare pe care s-ar putea să o fi apărut în creier va fi – ce este această aplicație Pandora și APK-ul Pandora Cracked? Începem-

Ce este Pandora?

Pandora este un serviciu de muzică în flux care permite utilizatorilor să asculte muzică în flux aleatoriu și servicii de sugestie automată de muzică alimentate de Music Genome Venture. Este disponibil pe internet ca aplicație mobilă. A fost creat în anul 2004 și este considerat a fi o forță dominantă în radio pe internet.

Modelul vă oferă posibilitatea de a alege între un serviciu gratuit și unul plătit. Ca de obicei, sunteți întrerupt de anunțurile din versiunea gratuită, care nu tind să fie omise. În versiunea plătită a aplicației, aveți mai multă confidențialitate și alegeți opțiuni pentru streaming.

Această aplicație Pandora vine cu o serie de caracteristici și, de asemenea, un preț similar pentru aceleași! Puteți utiliza Pandora cu ajutorul site-ului sau al aplicației sale. Cu toate acestea, dacă doriți

Ce este APK-ul Pandora Cracked?

Pandora One APK Mod este o aplicație populară în zilele noastre și este un avantaj pentru cei care iubesc muzica. Colectarea muzicii este un alt aspect care intră sub această secțiune „dragoste pentru muzică”.

Acum, asta include din nou o serie de tipuri de muzică și lucruri conexe. Pentru a colecta o astfel de varietate de lucruri, trebuie literalmente să le păstrați aranjate într-o bibliotecă. Această activitate este catalizată de numeroasele aplicații prezente pe internet.

Acum, deși puteți primi o cantitate bună de ajutor din aplicații, radiourile de internet sunt ceva în tendințe în zilele noastre. Aceste aplicații de radio pe Internet îi ajută pe nebuni de muzică să-și păstreze lucrurile în ordine și să exploreze mai multe. Veți obține o listă de tendințe a muzicii și puteți păstra același lucru în listele dvs.

De ce să folosiți Pandora Apk?

Motivele pentru care Pandora a fost atât de populară în aceste zile nu se termină. Veți putea face o listă specifică a postului de radio pentru utilizatorii individuali ai Pandorei, fără muzică deloc deloc. După cum s-a menționat mai devreme, Pandora este o aplicație automată de recomandare muzicală, ceea ce înseamnă că vi se va oferi o recomandare pentru muzică de a alege dintre artiști sau gen.

Vi se oferă o listă de sugestii care depinde de feedback-ul dvs. Cu ajutorul butonului Thumbs Up, îl puteți apăsa și da feedback pozitiv sau puteți da feedback negativ atingând opțiunea Thumbs Down. La opțiunea „thumbs down”, nu vi se va afișa nicio muzică similară cu acea muzică.

Puteți utiliza aplicația Pandora pe dispozitivul dvs. Android, iOS sau chiar computerul Windows. Pentru a căuta o anumită melodie, va trebui să introduceți numele artistului, genul sau albumul melodiei.

Descărcați ultima versiune a Pandorei Cracked APK 2018

Numele aplicatiei APK Pandora Cracked
Dimensiunea aplicației 18 MB
Android obligatoriu Android 4.0 sau mai sus
Versiune Cele mai recente
Rădăcină Nu este necesar
Descărcare totală 5 milioane

Pentru a descărca APK-ul Pandora Cracked, descărcați-l din butonul de mai jos făcând clic pe el.

Descărcați Pandora Apk

După ce ați descărcat APK-ul Pandora Cracked 2018, este momentul să îl instalați dacă doriți să utilizați această aplicație uimitoare. Iată cum puteți face asta:

Pre-cerință

Pre-Requisite pentru a instala APK-ul Pandora Cracked:

  • Descărcați fișierul APK prezentat mai sus în secțiunea Descărcare făcând clic pe butonul de descărcare.
  • Va trebui să activați surse necunoscute accesând setările dispozitivului dvs. Android. Apoi du-te la Securitate> Surse necunoscute. Apoi atingeți comutatorul pentru a activa opțiunea Surse necunoscute. Acest lucru va permite instalarea terților pe dispozitivul dvs.

Notă: dezinstalați Pandora dacă l-ați instalat deja și apoi puteți descărca și instala APK-ul Pandora Cracked din linkul de mai jos.

Cum se instalează și se folosește APK-ul Pandora Cracked

După descărcarea APK-ului Pandora Cracked, Iată un ghid pas cu pas despre modul în care îl puteți instala.

Pasul 1: După descărcarea APK-ului Pandora Cracked, atingeți-l pentru procesul de instalare.

Pasul 2: Apoi faceți clic pe Butonul de instalare prezentați și aveți răbdare o vreme.

Pasul 3: După ce l-ați descărcat, apăsați pe butonul Deschidere pentru a începe să utilizați Pandora Premium pe dispozitiv.

Și ai terminat aici!

Dacă întâmpinați orice fel de probleme în timp ce instalați Pandora APK, pe dispozitivul dvs., puteți încerca să instalați aplicația utilizând un VPN.

Asta este pentru Ghidul de utilizare a Pandora Apk pe telefonul Android.

Caracteristicile APK-ului Pandora Cracked:

Veți fi uimiți să cunoașteți caracteristicile APK-ului Pandora Cracked. Iată câteva dintre ele enumerate mai jos-

Veți putea sări peste melodii de mai multe ori cu ajutorul APK-ului Pandora.

Aplicația este gratuită pentru utilizare și descărcare. Nu trebuie să plătiți niciun ban, spre deosebire de aplicația Pandora, care vă oferă un abonament plătit pentru o experiență mai bună pe care o puteți obține gratuit în APK-ul Pandora Cracked.

Aplicația Cracked Pandora vă permite să salvați melodii pentru utilizare offline, astfel încât să le puteți asculta chiar dacă sunteți lipsit de internet. Prin urmare, puteți asculta toate melodiile preferate fără să vă faceți griji cu privire la conexiunea la Internet.

Pandora Cracked vine cu o serie de notificări care vă luminează despre actualizări.

Interfața de utilizator atractivă și simplă a Pandorei Cracked cu opțiuni ușoare de a sări, reda sau reda muzica împreună cu opțiunea de a seta calitatea audio pe care doriți să o faceți o aplicație ușor de utilizat.

În cele din urmă veți scăpa de acele reclame enervante.

Puteți experimenta un sunet de înaltă calitate cu ajutorul APK-ului Cracked Pandora.

Nu vi se acordă un timeout.

Atingând pictograma Thumbs Up, puteți descărca o anumită melodie.

Puteți căuta melodiile preferate cu ușurință.

Cuvinte finale:

Deci, băieți, totul a fost despre Pandora APK și ghidul de instalare, caracteristici ale acestuia. Pandora, după părerea mea, este cea mai actualizată destinație de melodii și muzică pentru nebunii de muzică. Pe măsură ce rulează pe internet, primiți toate lucrurile în forma cea mai actualizată. Sper că ați găsit articolul de utilizare. În cazul în care sunteți blocat la vreunul dintre pași sau doriți să ne întrebați ceva, nu ezitați să ne anunțați în caseta de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Pentru întrebări sau sugestii, scrieți-ne mai jos. Continuați să vizitați pagina noastră – Routech.ro. Pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x