Aplicația de e-mail Microsoft One Outlook pentru Windows 11 a scăpat

Microsoftun Windows 11 icin One Outlook e posta uygulamasi sizdirildi.webp
⏱️ 2 min read
  • Un client de e-mail Outlook se scurge pe web.
  • În prezent, aplicația funcționează pentru conturi de serviciu și educație.
  • Clientul One Outlook este o aplicație web identică cu versiunea web a Outlook.
  • Aplicația oferă pagini pentru a compune e-mailuri, a schimba setările, a colecta contacte și a crea evenimente din calendar.

Clientul de e-mail One Outlook a apărut online, oferindu-ne o privire din timp asupra noii experiențe. Microsoft lucrează la un nou client de e-mail pentru a înlocui aplicațiile Mail și Calendar pe Windows 11 de luni de zile. Am văzut previzualizări timpurii în trecut, dar conform Windows Centralabia acum aplicația pare să funcționeze pentru conturi de muncă și educație.

Dacă ați folosit Outlook.com în trecut, aplicația va părea familiară, deoarece este identică. Cu toate acestea, în loc să o folosească în browserul web, este o aplicație autonomă care include și alte completări, cum ar fi capacitatea de a personaliza meniul panglică. Există mai multe acțiuni pe care le puteți utiliza în antetul aplicației. De asemenea, se presupune că această aplicație client va include și opțiunea de conectare la diferite servicii de e-mail, cum ar fi Gmail.

One Outlook Calendar (Sursa: @FireCubeStudios)

Similar cu versiunea web a Outlook, compunerea unui e-mail sau crearea unui eveniment afișează o nouă fereastră în loc să se mute pe o altă pagină.

One Outlook setări
Setări One Outlook (Sursă: @FireCubeStudios)

Pe lângă capacitatea de a gestiona e-mailurile, aplicația va oferi și un calendar și o pagină a persoanelor pentru a vă salva contactele.

Nu este clar când va fi disponibil noul client de e-mail pentru utilizatori, dar deoarece funcționează deja pentru anumite tipuri de conturi, cel puțin o previzualizare publică va fi lansată în curând.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...