Aplicația dvs. Telefon devine Phone Link pentru Windows 11

⏱️ 1 min read

  • Microsoft redenumește Your Phone to Phone Link.
  • Actualizarea aduce și suport pentru telefoanele Honor.
  • Veți găsi, de asemenea, modificări de design pentru a se alinia cu stilul de design Windows 11.

Microsoft lansează acum un versiune actualizata a telefonului tău, care redenumește aplicația în Phone Link și oferă suport pentru mai multe dispozitive, precum și noi modificări de design.

La fel ca aplicația Your Phone, Phone Link vă permite să vă conectați telefonul Android pentru a trimite și primi mesaje text, a efectua apeluri direct de pe desktop, a sincroniza clipboard-ul și a putea rula aplicațiile mobile pe Windows 11.

De asemenea, până acum, integrările mai avansate, cum ar fi sincronizarea clipboard-ului și rularea aplicațiilor Android pe desktop, erau limitate la dispozitivele Samsung, dar acum Microsoft adaugă suport pentru telefoanele Honor. Chiar și mai mult, compania spune că va extinde aceste și alte funcții avansate cu alte telefoane Android în viitor.

Ca parte a modificărilor de design, aplicația Phone Link este livrată cu o interfață actualizată care se aliniază cu limbajul de design disponibil pe Windows 11, cu colțuri rotunjite, material mica, paletă de culori și multe altele. De asemenea, actualizarea aduce o gestionare mai bună a notificărilor.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...