Aplicația Microsoft Defender este acum gata pe Windows 11, Android, macOS, iOS

Aplicatia Microsoft Defender este acum gata pe Windows 11 Android
⏱️ 2 min read
  • Microsoft lansează aplicația Defender pentru abonații săi Microsoft 365.
  • Aplicația de securitate este disponibilă pentru dispozitivele Windows, Apple și Android.
  • Microsoft Defender oferă un tablou de bord unificat pentru a gestiona protecția pentru toate dispozitivele dvs.
  • Funcțiile disponibile vor depinde de platformă și nu vor înlocui protecția existentă pe dispozitiv.

După multe luni de teste, Microsoft lansează în sfârșit noua sa aplicație multiplatformă Microsoft Defender pe Windows 11, 10, Android, macOS și iOS.

Deși compania folosește deja marca „Defender” pentru protecția sa anti-malware, noua aplicație nu este menită să înlocuiască antivirusul implicit pe Windows. În schimb, aplicația Microsoft Defender oferă un tablou de bord unificat pentru a vă gestiona securitatea online pentru o familie de dispozitive conectate cu contul Microsoft.

Aplicația oferă protecție în timp real, notificări, sfaturi de securitate și pași recomandați pentru a vă proteja dispozitivele de hackeri și coduri rău intenționate. Cu toate acestea, setul de caracteristici va varia în funcție de platforma acceptată. De exemplu, această soluție nu va oferi protecție suplimentară dacă dispozitivul (iOS și Windows) are deja protecție împotriva malware.

Tabloul de bord Microsoft Defender

În cazul în care aplicația nu poate oferi protecție împotriva programelor malware, veți primi în continuare phishing pe web alături de funcțiile disponibile prin tabloul de bord.

Aplicația Microsoft Defender are protecție antivirus pentru dispozitivele Android, iar soluția va oferi protecție împotriva phishingului web.

Pe Windows, dacă aveți un alt antivirus (cum ar fi Norton, Bitdefender, McAfee etc.), puteți vedea protecția acestora pe noul tablou de bord Defender pe toate dispozitivele.

Istoricul scanărilor Microsoft Defender
Istoricul scanărilor Microsoft Defender

Aplicația nu este ceva de care toată lumea are nevoie, deoarece nu adaugă o valoare semnificativă în afară de a avea un tablou de bord unificat pentru a fi la curent cu protecția tuturor dispozitivelor tale. Ar putea fi unul dintre motivele pentru care Microsoft îl pune la dispoziție ca un avantaj suplimentar pentru abonații Microsoft 365 Personal and Family. Pe Windows 11 și 10, puteți descărca aplicația din Magazin Microsoftpe Android de la Magazin Google Playiar pe iOS din Magazin de aplicații. Acesta este link direct pentru utilizatorii macOS.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...