Aplicația Microsoft Defender vine pentru Windows 11, macOS, Android

Microsoft Defender App fur Windows 11 macOS Android.webp
⏱️ 2 min read

  • Aplicația Microsoft Defender Preview este acum disponibilă în Microsoft Store.
  • Aplicația va fi disponibilă pentru Windows 11, 10, macOS și Android.
  • Compania nu a împărtășit niciun detaliu oficial, dar poate ajunge în curând.

Noua aplicație Microsoft Defender a ajuns acum la Microsoft Store pentru Windows 11, dar este disponibilă ca o previzualizare pe care o puteți descărca, dar nu o puteți utiliza încă. Anterior, am văzut o captură de ecran care dezvăluie că Microsoft ar putea intenționa să lanseze o nouă aplicație pentru a controla antivirusul de pe computer. Și acum, aplicația a apărut în Magazin Microsoft, semnalând că se apropie de eliberare.

Conform descrierii listei de produse, Microsoft Defender va fi aplicația care va controla antivirusul „pe toate sistemele de operare, inclusiv Windows, Apple și Android”, ceea ce ar putea indica că aceasta nu poate fi un înlocuitor pentru aplicația Windows Security. În schimb, ar putea fi un nou serviciu anti-malware cu funcții suplimentare care ar putea fi oferite printr-un abonament independent, ca și alte produse, cum ar fi Symantec, Bitdefender etc., sau ca o caracteristică suplimentară pentru Microsoft 365 utilizatorii.

Pagina produsului Microsoft Defender

Este posibil să puteți descărca și instala aplicația, dar făcând clic pe Incepe butonul vă va solicita să vă conectați cu un cont Microsoft. Cu toate acestea, deoarece aplicația nu este disponibilă oficial, nu vă veți putea conecta.

Lista de produse mai spune că veți avea nevoie de cel puțin Windows 10 versiunea 2004 sau o versiune ulterioară dacă rulați Windows pe computer. Deoarece aceasta este o pagină de produs din Microsoft Store, nu există detalii despre cerințele pentru macOS sau Android. Cu toate acestea, noile produse de la Microsoft acceptă de obicei doar cele mai recente trei versiuni ale unui sistem de operare.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...