Aplicația OneNote pentru Windows 11 primește o revizuire a designului

Windows 11 icin OneNote uygulamasi bir tasarim revizyonu aliyor.webp
⏱️ 3 min read
  • Microsoft anunță o nouă versiune de OneNote.
  • Aplicația va combina ambele versiuni disponibile într-una singură.
  • OneNote va introduce, de asemenea, o nouă interfață și noi funcții.
  • Unele dintre modificări sunt disponibile pentru testare acum și vor urma mai multe în viitor.

Microsoft intenționează să lanseze o nouă versiune unificată a OneNote pentru Windows 11, cu o revizuire a designului pentru a-l păstra familiar și modern. In conformitate cu anunţunele dintre funcții sunt deja disponibile pentru testare, dar urmează mai multe modificări.

Aceste noi modificări sunt îmbunătățiri vizuale pentru a se potrivi cu limbajul de design al Windows 11. De exemplu, OneNote va încorpora materialul mica în jurul cadrului, adăugând neclaritate și folosind imaginea de fundal de pe desktop pentru a străluci culorile prin interfață. Veți vedea, de asemenea, colțuri rotunjite, un meniu panglică reproiectat cu o nouă vizualizare simplificată și animații noi.

Mini bara de instrumente OneNote (Sursa: Microsoft)

Aplicația va actualiza, de asemenea, panoul de navigare, paginile, filele secțiunilor, meniul drop-down pentru notebook și modul ecran complet, printre alte elemente.

OneNote va include, de asemenea, un meniu reproiectat pentru desen cu un creion digital ca parte a îmbunătățirilor. Veți găsi instrumente noi și alte instrumente existente pentru a desena forme, o riglă, cerneală în text și multe altele. De asemenea, reluarea cernelii și vizualizarea de focalizare a creionului se numără printre noile funcții care vor veni în actualizările viitoare.

Suport pentru Surface Slim Pen 2 este în lucru și suport pentru efecte tactile pentru a imita senzația desenului pe hârtie.

Similar cu versiunea ușoară existentă a OneNote, versiunea unificată va primi sortarea paginilor pentru a sorta paginile după data creării, data modificării sau alfabetic.

În cele din urmă, Microsoft actualizează, de asemenea, experiența de partajare și modul în care utilizatorii introduc imagini din aplicația încorporată pentru cameră.

Inserarea OneNote de la cameră
Inserarea OneNote de la cameră (Sursa: Microsoft)

Compania are în prezent două versiuni de OneNote, versiunea desktop care vine cu suita Office și versiunea ușoară a aplicației concepută inițial pentru Windows 10. Planul este de a aduce împreună ambele versiuni prin actualizarea variantei desktop cu caracteristici moderne și caracteristici cheie din aplicația concepută pentru Windows 10 pentru a crea o aplicație unificată modernă. Cu toate acestea, acest proiect va dura ceva timp pentru a se finaliza, iar gigantul software nu împărtășește cronologia sau când va înceta să accepte versiunea aplicației concepute pentru Windows 10.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x