Aplicația Sprint Voicemail. Caracteristici și recenzie.

⌛ Reading Time: 3 minutes

Bună, oameni buni, în acest articol voi împărtăși totul despre aplicația Sprint Voicemail. Veți cunoaște toate caracteristicile și recenziile.

Detalii de bază despre aplicația Sprint Voicemail-

Mesageria vocală este o modalitate de a păstra mesajele vocale stocate electronic pentru ascultarea ulterioară de către destinatarii vizați. Cu servicii de top, de la telefonie mobilă, comunicații fără fir, servicii de internet până la bandă largă, serviciile Sprint au toate utilitățile de care clienții au nevoie.

Deținându-și drept unul dintre furnizorii de servicii de telefonie mobilă de top din industrie, telefonia Sprint este pe măsură. Cu acces la cele mai populare telefoane pe planuri la preț redus, compania rămâne cea mai bună alegere pentru consumatorii din toată țara.

Citiți și – Aplicația Wally Budgeting: cea mai bună recenzie a aplicației pentru buget.

Aplicația Sprint Voicemail –

Cu funcții ușoare și funcționalități ușor de utilizat, Sprint Voicemail poate fi accesat cu ușurință direct de pe telefon, în timp ce puteți apela și de la un telefon separat.

 • Mesajele sub formă de fișiere media de mesagerie vocală sunt livrate direct pe dispozitivul dvs. portabil.
 • În plus, mesageria vocală vizuală Sprint vă permite pur și simplu să citiți și să ascultați mesajele în orice ordine, să vă actualizați contactele și să căutați/gestionați căsuța de e-mail fără a forma sau introduce parole.
 • Gestionați-vă cu ușurință mesajele vocale din mers cu redirecționarea automată. Trimiteți transcrierile de mesagerie vocală direct la SMS, MMS și e-mail.
 • Una peste alta, Sprint Voicemail este o experiență îmbunătățită de mesagerie vocală.

Citiți și – Setări AT&T APN pentru Android, iOS, Windows, Blackberry – 2021

Să aruncăm o privire la modul în care funcționează aplicația de mesagerie vocală Sprint –

 1. Formați numărul dvs. de telefon Sprint și așteptați ca apelul să treacă la mesageria vocală
 2. Odată ce începe mesajul de întâmpinare din mesageria vocală, apăsați tasta *.
 3. Introduceți parola dvs.
 4. Ascultă-ți mesajele; apoi salvați-le sau ștergeți-le.

Sprint Visual Voicemail este experiența îmbunătățită a mesageriei vocale. Fișierele media mesajelor vocale sunt livrate direct pe dispozitivul dvs. Mesageria vocală vizuală Sprint este GRATUITĂ, vă permite să ascultați și să citiți mesajele în orice ordine, să vă actualizați contactele și să gestionați și să căutați cu ușurință în căsuța de e-mail fără a forma sau introduce parole.

Acum, să aruncăm o privire la caracteristicile aplicației de mesagerie vocală sprint.

Finalizare – Setări APN FreedomPop 4G LTE – noiembrie 2021

Caracteristici ale aplicației de mesagerie vocală sprint –

Gestionați-vă căsuța de e-mail: Cu aceasta, puteți salva și gestiona până la 1.250 de mesaje și puteți organiza căsuța de e-mail la fel ca e-mailul dvs.

Nu ratați niciun mesaj: Indiferent dacă ești într-o întâlnire, faci comisioane sau pur și simplu prea ocupat, aplicația Sprint se va asigura că toate mesajele tale sunt într-un singur loc. Pentru oricând ești gata să le citești.

Înainte și ascultați automat: Gestionați-vă cu ușurință mesajele vocale din mers. Cu redirecționarea automată, puteți trimite transcripțiile mesajelor vocale direct la SMS, MMS și EMAIL.

Personalizați mesajul: Aplicația de mesagerie vocală sprint vă permite să vă creați salutări proprii și personalizate.

Sunt sigur că vă place această aplicație, dar înainte de a o folosi, permiteți-mi să vă împărtășesc câteva detalii despre această aplicație pe care trebuie doar să le știți.

Trebuie să verificați – Setări GoPhone 4G LTE APN 2021

Lucruri pe care trebuie să le știi

 1. Se pot aplica tarife standard pentru mesaje și date.
 2. Aplicația Sprint Voicemail este gratuită, dar se pot aplica taxe suplimentare pentru serviciile premium.
 3. Necesită sistemul de operare Android 8.0 sau o versiune ulterioară.
 4. Dacă Sprint Visual Voicemail nu funcționează pentru dvs., este recomandat să redirecționați toate mesajele vocale înainte de a șterge aplicația.

Descarca

Cuvinte finale –

Aplicația Sprint Voicemail pentru Android vă permite să ascultați și să vizualizați mesajele în orice ordine, pe telefon. Este disponibil și pe alte modele de telefoane. Datorită acestor funcții, îmi place mai mult această aplicație de mesagerie vocală. Am încercat personal această aplicație, pentru a explica caracteristicile și revizuirea aplicației. La Routech.ro, nu recomandăm aplicații care nu sunt încercate personal.

Există multe lucruri pe care toată lumea trebuie să le știe despre sprint, iar articolul acoperă aproape tot ce este util despre aplicație și vine cu o mulțime de funcții.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.