Aplicația Wally Budgeting: cea mai bună recenzie a aplicației pentru buget.

⏱️ 7 min read

Bună, oameni buni, Astăzi vă voi împărtăși cea mai bună aplicație de gestionare a bugetului și de planificare a facturilor lunare. Și aplicația este aplicația pentru buget Wally. Veți găsi aici toate funcțiile în detaliu și, de asemenea, recenzia aplicației Wally. Deci, continuă să citești.

Ei bine, dacă sunteți o persoană salariată și doriți să vă urmăriți cheltuielile lunare și facturarea sau doriți să vă planificați bugetul lunar pe care să îl cheltuiți, acum o puteți face digital cu o aplicație mobilă excelentă.

Acum, totul este posibil cu vârful degetelor. Și da, aplicația de buget Wally funcționează bine cu planificarea bugetului.

Știu că este greu să-ți amintești fiecare tranziție sau plată pe care ai făcut-o în fiecare zi. Mai devreme scriam în mica mea fabrică. Și întotdeauna simt că am un smartphone și de ce nu am nicio aplicație de gestionare a bugetului instalată pe smartphone.

Da, am găsit în sfârșit această aplicație Wally, care este cea mai bună aplicație de planificare și manager de buget. Îl folosesc și ca planificator lunar de facturi și ca manager de buget.

Cred că îți va plăcea să folosești această aplicație bugetară Wally după ce ai citit acest articol despre revizuirea aplicației Wally.

Asadar, hai sa incepem.

Totul despre aplicația Wally budget –

Aplicația Wally este o aplicație de gestionare a bugetului, care vă permite să vă urmăriți cheltuielile zilnice și plățile lunare ale facturilor.

Vă puteți seta manual obiectivele de cheltuieli sau puteți, de asemenea, să vă conectați conturile bancare cu această aplicație.

veți fi surprins după ce ați verificat această funcție despre conectarea prietenilor și a familiei dvs. pentru a urmări cheltuielile pentru a vă aduna. Nu e grozav?

Veți găsi ambele opțiuni pentru a adăuga manual obiectivele dvs. de cheltuieli sau vă puteți conecta și contul bancar. Veți primi ambele opțiuni și este grozav, deoarece dacă cineva nu dorește să conecteze un cont din anumite motive de confidențialitate, atunci poate adăuga și utiliza opțiunea manuală.

Acum, cred că aveți o idee despre aplicația Wally și de ce este cea mai bună aplicație de gestionare a bugetului.

Deci, acum, în secțiunile următoare, veți afla mai multe despre aplicația de buget Wally și revizuirea aplicației de buget Wally.

Să începem cu funcțiile.

De asemenea, citiți – Cum să vedeți parolele salvate pe Chrome.

Caracteristicile aplicației Wally Budget –

Caracteristici care mă fac să mă întreb –

 • Conectați-vă contul bancar – Puteți conecta orice cont bancar cu aplicația Wally. Orice cont cum ar fi de economisire, curent sau orice cont Forex.

  Deci, soldul sau suma soldului dvs. bancar va fi setat direct ca sold al aplicației Wally.

 • Adăugați manual obiective de sumă – Dacă nu doriți să conectați contul la aplicație, puteți adăuga manual în aplicație cheltuielile sau bugetul dorit.
 • Scanați chitanța – De asemenea, puteți scana orice plată a facturilor prin această aplicație. Și puteți vedea că suma de chitanță scanată va fi dedusă automat din soldul principal.
 • plăți automate – Cred că această caracteristică este cea mai bună și îți va plăcea să o folosești. Prin această funcție puteți seta plăți automate.

  De exemplu, dacă ați stabilit o plată, cum ar fi chiria sau ceva, atunci suma chiriei va fi dedusă automat la data pe care ați stabilit-o. Nu trebuie să îl adăugați manual.

  Ei bine, am crezut că aceasta este o caracteristică minunată.

 • Planificatorul de facturi lunare – La începutul articolului am menționat că aplicația Wally este o aplicație lunară de planificare a facturilor și o aplicație de bugetare. Deci, aici vă voi spune de ce.

  Deci, sper că ați înțeles bine toate caracteristicile de mai sus. Presupun că ați adăugat o sumă de cheltuieli cu această aplicație. Deci, tot ce aveți nevoie pentru a crea o categorie sau o etichetă pentru facturile lunare, cum ar fi facturile de electricitate, facturile de gaz, facturile de internet sau așa ceva.

  După ce ați adăugat suma facturii, trebuie doar să vă relaxați și în fiecare lună suma facturii va fi adăugată la cheltuielile dvs. lunare.

  Deci, în acest fel, aplicația Wally funcționează ca un planificator lunar de facturi.

 • Plăți divizate – Acum, această caracteristică merită să o privim. Deci, dacă aveți un grup de prieteni și toți ați cheltuit o sumă pentru a aduna, atunci această aplicație vă va ajuta să împărțiți cheltuielile și vă va informa despre suma de partajare.
 • Grupuri de conturi comune – Aplicația Wally vă oferă și crearea unor grupuri dacă aveți un cont comun și trebuie să îl conectați cu aplicația.

  Trebuie doar să adăugați membri la grupul dvs. pe care l-ați creat și puteți seta suma și cheltuielile de adunat.

 • Mementouri – Veți primi toate mementourile despre plățile efectuate sau adăugate în aplicație. Și dacă ați setat orice plată ca automată, atunci aplicația vă va reaminti și pentru același lucru.
 • Perspective – Veți obține toate informațiile despre cheltuielile zilnice, zilnice, lunare și anuale.
  De asemenea, puteți verifica informațiile după etichete și categorii. Deci, să vă puteți planifica bugetul cu înțelepciune.

Câteva detalii despre aplicația pentru buget Wally –

Informații de bază despre aplicația Wally Budget

Fapte –

 • Aplicația Wally buget este dezvoltată de Wally global Inc., cu sediul în SUA.
 • Aplicația Wally buget are peste 5000 de instalări.
 • Cea mai recentă versiune a aplicației este lansată pe 9 octombrie 2019.
 • Și aplicația oferă și o versiune plătită.
  • Versiunea plătită oferă o soluție fără anunțuri.

Hits & Flops –

Hituri –

 • Veți găsi interfață și design grozave și ușor de utilizat.
 • Funcție excelentă pentru a vă planifica și urmări bugetul zilnic.
 • Veți primi unele funcții cele mai bune și extraordinare, cum ar fi plățile automate și planificatorul de facturi lunare.
 • Sigur de utilizat și de păstrat confidențialitatea conturilor dvs. bancare.
 • Veți avea opțiunea de a adăuga manual suma sau soldul fără a conecta contul bancar.

Flops –

 • Unele funcții pe care ați dori să le utilizați, cum ar fi bugetul personalizat și convertorul valutar, sunt plătite.

Întrebări frecvente –

Este sigură aplicația pentru buget Wally?

Da cu siguranta. Aplicația Wally nu are acces la contul dvs. bancar. Îți gestionează doar cheltuielile.
Și da, Wally spune că nu partajează nicio dată cu alții și că toate datele vor fi criptate. De asemenea, puteți seta o parolă, astfel încât nimeni să nu aibă acces la datele dvs.

Pot exporta sau salva planificarea bugetară?

Da, puteți exporta toate cheltuielile într-o foaie Excel sau într-un fișier CSV.

Wally acceptă alt cont în valută?

Da, acceptă aproape toate monedele. Puteți seta moneda preferată în opțiunea de setare.

Conectarea contului bancar este obligatorie?

Nu, dacă nu doriți să adăugați un cont bancar din anumite motive de securitate, puteți adăuga și bugetul total de cheltuieli manual.

Verdictul final (evaluarea aplicației pentru buget Wally) –

Deci, cred că acum aveți toate ideile despre funcțiile aplicației Wally.

Acum, aceasta este o mică recenzie de pe site-ul meu despre cea mai bună aplicație Wally pentru planificator de buget.

Ei bine, în general instalez aplicația despre care voi scrie o recenzie pe site-ul meu, dar de data aceasta am recenzii despre aplicația pe care o folosesc în ultimele 7 până la 8 luni ca planificator lunar de facturi.

Deci, pot spune că aplicația funcționează excelent, deoarece o folosesc de mult timp.

Interfața de utilizare și designul sunt grozave, oricine le poate folosi fără nicio problemă. Toate funcțiile funcționează la fel cum ați citit mai sus. Singurul lucru este că unele dintre funcțiile bune sunt plătite și cred că v-ar plăcea să verificați aceste funcții.

Oricum, o aplicație grozavă, funcții bune și decente. Și felicitări pentru această aplicație pentru buget Wally.

Asa de,

Întrebări rapide pentru tine –

Folosiți vreo aplicație de bugetare?
Ce aplicație de gestionare a bugetului utilizați zilnic?

Împărtășește-ți răspunsurile mai jos în comentarii.

Android fericit…

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x