Aplicații distractive pentru schimbarea vocii pentru Android

Aplicații distractive pentru schimbarea vocii pentru Android
⏱️ 4 min read

Toată lumea pare atât de serioasă în ultima vreme. Dacă vă simțiți puțin stresat sau aveți un prieten care este, este posibil să fie timpul să vă ușurați lucrurile cu o tehnologie de schimbare a vocii! Acolo aplicațiile vă permit să înregistrați fișiere audio și să le transformați în ceva amuzant.

Squeak Voice Changer

Squeak Voice Changer îți ia vocea și o transformă în vocea unuia dintre personajele lor. Printre aceste personaje se numără Patrick Monstrul, care sună întotdeauna supărat pentru că îi este foame, Julius Ursul cu vocea sa profundă și Bruce robotul Sentimental.

Fișierul audio rezultat este curat și precis. Poate dura ceva timp până când aplicația creează fișierul, în funcție de durata discursului. Nu există nicio limită pentru lungimea fișierelor dvs., chiar și pentru versiunea gratuită. Puteți descărca și partaja fișierul rezultat sau îl puteți partaja pe rețelele de socializare.

Versiunea gratuită vă oferă acces doar la un număr limitat de caractere, așa că, dacă doriți să aveți toate opțiunile disponibile, trebuie să faceți upgrade la versiunea pro, care elimină, de asemenea, reclamele pe care le-ați putea enerva.

Vocea naratorului

Vocea naratorului adaugă câteva caracteristici noi în mix. Desigur, puteți salva și partaja fișierul, dar vă permite, de asemenea, să importați un fișier text cu cuvintele pe care doriți să le spuneți.

Aplicații de schimbare a vocii Naratori

Unul dintre lucrurile unice despre vocea naratorului este traducerea încorporată. După ce ați terminat de înregistrat, puteți selecta limba de ieșire, precum și vocea dorită. De asemenea, are mai multe opțiuni pentru a modifica sunetul fișierului final.

VoiceFX

Aplicații pentru schimbarea vocii Voicefx

În afară de funcțiile obișnuite de înregistrare și partajare vocală, VoiceFX aduce câteva aspecte mai interesante petrecerii care schimbă vocea. Această aplicație are un mod de feedback live, convertindu-ți vocea în timp ce vorbești. Există, de asemenea, o opțiune de streaming live. Tastați doar adresa URL personalizată și orice spuneți va fi difuzat în timp real cu efectul pe care l-ați adăugat la voce.

Schimbător de voce cu efecte

Schimbător de voce cu efecte de la Baviux este una dintre cele mai populare aplicații de schimbare a vocii, cu peste cincizeci de milioane de descărcări.

Aplicații de schimbare vocală cu efecte

Această aplicație are aproape cincizeci de efecte cu care să vă schimbați vocea. Își enumeră efectele cu cuvinte care descriu sunetul în loc să folosească caractere așa cum face Squeak. Efectele includ megafon, mutant spațial, nervos și rață!

Voice Changer are o filă pentru navigarea tuturor înregistrărilor dvs. anterioare.

Împreună cu capacitatea aplicației de a salva sau posta fișierele, puteți posta pe Facebook, completată cu o imagine. Poate fi setat chiar și ca ton de apel.

Voice Changer de AndroidRock

Versiunea AndroidRock a unui schimbător de voce nu este la fel de cărnoasă ca Voice Changer with Effects. Are mai puține opțiuni pentru voci, dar are o interfață de utilizator prietenoasă.

Aplicații pentru schimbarea vocii Androidrock

Această aplicație este gratuită, dar este plină de reclame. Dacă nu puteți tolera anunțurile, atunci trebuie să faceți upgrade.

Handy Tools Studio Voice Changer

La suprafață pare Studio Voice Changer este ca toate celelalte, dar conține unele caracteristici care îl diferențiază. În loc să se concentreze exclusiv pe voci și personaje prostești pentru producție, creează o experiență de studio de muzică.

Aplicații pentru schimbarea vocii Handy Tools Studio

Efectele asupra acestei aplicații au fost dezvoltate special având în vedere cântăreții. Vocea ta va fi revizuită și sunată ca și cum ai înregistra într-un studio, cu o cor și o opțiune de teatru. Puteți, de asemenea, să adăugați reverb, să vă modificați tonul sau să accelerați sau să încetiniți înregistrarea.

Toate aplicațiile enumerate în acest articol au caracteristici foarte asemănătoare, deci cea care vă place va ajunge la preferințele personale. Principalele diferențe sunt numărul de opțiuni vocale și aspectul interfeței cu utilizatorul. Majoritatea aplicațiilor care schimbă vocea sunt gratuite, așa că le puteți încerca și șterge pe cele care nu vă plac.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x