Aplicații Mac interesante pentru a căuta și trimite rapid GIF-uri

Aplicații Mac interesante pentru a căuta și trimite rapid GIF-uri

Ascultă, îmi plac cuvintele. Tastarea cuvintelor într-un computer care apoi apare pe alte computere este modul în care îmi câștig existența. Dar voi fi primul să recunosc că cuvintele nu sunt un joc cu sumă zero. Mă bucur că există emisiuni TV și filme. De asemenea, mă bucur că suntem atât de îndrăgiți de emojis acum. Mă economisește foarte mult timp. În plus, chestia despre emojis și GIF-uri este că transmit emoții într-un mod în care cuvintele nu pot. Un GIF de reacție sau un GIF ridicol aproape întotdeauna va râde, în timp ce media mea de bătăi cu propriile mele cuvinte este mult mai mică.

Nu este nevoie să vă vând folosind GIF-uri pe Internet, deoarece deja s-a îngrijit. Totuși, cu ce vă pot ajuta este să vă povestesc despre aplicațiile extraordinare pentru Mac, care fac tot acest proces la fel de ușor ca și copierea-lipirea. Rămâneți la sfârșitul articolului pentru un bonus special pentru extensia Chrome.

1. PopKey pentru desktop

PopKey este probabil una dintre cele mai bune tastaturi personalizate bazate pe GIF pentru iOS. Vă permite să căutați rapid un GIF și să lipiți într-un link într-o fereastră de chat sau în orice alt loc.

PopKey pentru Mac face practic același lucru. După ce l-ați descărcat de pe site (nu este disponibil în Mac App Store chiar acum), acesta se va deschide ca un mic utilitar al barei de meniu. De fapt, meniul derulant din pictograma barei de meniu este practic toată aplicația.

Când îl deschideți, veți vedea GIF-urile populare. Acesta este un loc bun pentru a înțelege ce se întâmplă în lume. Adică, dacă oamenii nu vorbesc despre asta prin GIF-uri, chiar s-a întâmplat? În prezent, văd Joker-ul spectaculos al lui Jared Leto pe locul 2 și farsele hilar aruncând bani falși în timpul o FIFA conferinţă gag pe loc 4. Ce moment minunat pentru a fi în viață.

Oricum, când găsiți un GIF care vă place, pur și simplu treceți cu mouse-ul pe el și faceți clic. Aceasta va copia linkul către GIF. Acum, sunteți liber să îl distribuiți oriunde. Locuri precum Slack vor afișa automat o previzualizare atunci când lipiți linkul, în timp ce Facebook Messenger și Twitter nu.

Totuși, ați reacționat cu succes la o noțiune absurdă prin intermediul nu numai al unui GIF relevant, ci și al unui hilar. Tu, domnule, câștigi la viață.

2. GIF-uri pentru Mac

Când deschid titlul neconștient Aplicația GIF-uri, Sunt întâmpinat de un GIF de reacție amabil cu Leonardo DiCaprio. Acesta este întotdeauna un mod bun de a începe ziua.

Aplicația organizează GIF-uri din subreddite populare, cum ar fi r / reactionGIF-uri, r / GIF-uri, împreună cu blogurile Tumblr. Este minunat, pentru că nu mă pot gândi la viața mea la alte două locuri mai obsedate de GIF-uri decât aceste două site-uri web.

gifs-gifs-app

Spre deosebire de PopKey, GIF-urile sunt orientate în mod clar pentru utilizatorul GIF “pro”, dacă există chiar și așa ceva. Primul panou afișează subreditările și blogurile Tumblr împreună cu GIF-urile pe care le-ați partajat. Al doilea panou afișează o previzualizare a GIF-ului selectat, iar ultimul panou este doar o grilă a celor mai populare GIF-uri din secțiunea respectivă.

Desigur, există o funcție de căutare alimentată de nimeni altul decât GIPHY.

gifs-gifs-app-options

Motivul pentru care numesc GIF-uri o aplicație “pro” este din cauza opțiunilor din meniul cu clic dreapta. În primul rând, îmi oferă opțiunea de a copia rapid titlul și linkul GIF în Markdown!. Nu devine mult mai pro decât asta. În plus, există opțiuni pentru a salva rapid GIF-ul (comanda rapidă “Cmd + S” funcționează și aici) și pentru a copia linkul în clipboard (o simplă comandă rapidă “Cmd + C”). În plus, există o opțiune pentru a deschide rapid GIF-ul în browser împreună cu sursa linkului (firul Reddit sau pagina blogului Tumblr).

Bonus: GIPHY pentru Chrome

PopKey este disponibil și pentru Windows, dar aplicația GIF-uri nu este. Dacă sunteți un utilizator Windows și cumva ați ajuns până acum (recuzită pentru dvs.), iată un element bonus pentru dvs. Consultați extensia GIPHY Chrome care face aproape același lucru ca aceste aplicații Mac. Puteți vedea GIF-uri populare, precum și căuta și copia rapid linkul către un GIF.

Acum, că aveți instrumentele, ce intenționați să faceți cu ele? Împărtășiți-ne câteva idei sau doar câteva GIF-uri în comentariile de mai jos.