Aplicații utile Android Auto pe care le puteți folosi în timp ce conduceți

Aplicații utile Android Auto pe care le puteți folosi în timp ce conduceți
⏱️ 4 min read

Încercarea Google de a cuceri infotainment-ul mobil cu Android Auto a mers lent. Lansarea inițială a aplicației a limitat Android Auto la anumite modele de mașini și la unitățile scumpe de pe piața pieselor de schimb, lăsând aplicația la îndemâna multor utilizatori potențiali.

Cu toate acestea, chiar săptămâna trecută Google a anunțat că o actualizare majoră a Android Auto va revizui întreaga interfață. Această nouă versiune a aplicației nu mai necesită o unitate capabilă compatibilă, ci se bazează doar pe smartphone-ul dvs. Aceasta înseamnă că Android Auto funcționează acum cu orice mașină, atâta timp cât aveți un telefon care rulează Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

A fost dezvoltat pentru a oferi o interfață intuitivă pentru a rămâne conectat fără a compromite siguranța pe drum. Google Maps, apelurile vocale, mesageria și controlul muzicii s-au dovedit a funcționa foarte bine. Cu această nouă actualizare, oferind navigare hands-free, comunicare și divertisment pentru masele auto, ne putem aștepta ca dezvoltatorii să sporească suportul pentru Android Auto. Dar pe ce poți pune mâna acum?

Google a limitat selecția de aplicații disponibile pentru Android Auto, deoarece acestea sunt supuse unui proces riguros de testare. Aceasta este pentru a se asigura că aplicațiile nu afectează siguranța șoferului în timpul utilizării. Ca urmare, culegerile sunt destul de subțiri. Majoritatea aplicațiilor disponibile se concentrează pe redarea conținutului media din mașină, dar suntem încrezători că vor face următoarea călătorie mult mai plăcută.

1. Audibil / Overdrive

Îți place să citești, dar găsești că întoarcerea paginilor cu o mână pe volan pentru a fi o problemă? Norocos pentru tine, Android Auto îți permite să ții ambele mâini pe volan în timp ce aplicațiile îți citesc. Amazonului Perceptibil serviciul se mândrește cu o colecție mare de cărți audio datorită compatibilității sale cu biblioteca de cărți electronice Amazon. În plus, cărțile disponibile pe Audible pot fi descărcate pe dispozitivul dvs. pentru a permite ascultarea offline.

OverDrive vă permite să împrumutați cărți audio pentru ascultare pe drum fără costuri, oferind o selecție cultivată din peste 30.000 de biblioteci din întreaga lume. Cel mai bun aspect este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de întârziere, deoarece titlurile sunt returnate automat.

Pandora / Spotify

Două dintre cele mai populare aplicații de streaming muzical sunt acceptate oficial de Android Auto. Pandora permite utilizatorilor să-și creeze propriile posturi de radio personalizate care nu redă altceva decât melodiile preferate 24/7. Spotify își propune să introducă fanii muzicii în artiști și melodii noi, cultivând liste de redare pe baza stării de spirit a unui utilizator sau a favoritelor actuale.

android-auto-pandora

Dacă radioul tradițional îți place mai mult, aplicații precum iHeartRadio și TuneIn Radio oferă mii de stații din întreaga lume.

WhatsApp / Skype

Două dintre cele mai populare servicii de comunicare disponibile, WhatsApp și Skype, se laudă cu integrarea Android Auto. Mesajele primite vă sunt citite cu voce tare, iar comenzile vocale permit răspunsuri fără mâini. Aceste două sunt departe de singurele aplicații de mesagerie care acceptă Android Auto, deci asigurați-vă că consultați lista completă.

android-auto-whatsapp

Pocket Casts / Podcast Player

Ești un fan al podcasturilor? Dacă răspunsul este da, veți fi fericiți să știți că două dintre cele mai bune aplicații podcast disponibile sunt disponibile pentru Android Auto. Distribuții de buzunar și Podcast Player ambele sunt aplicații bine concepute care permit sincronizarea pe mai multe dispozitive. De asemenea, oferă utilizatorului posibilitatea de a automatiza descărcarea și eliminarea episodului. Podcast Player este gratuit, în timp ce Pocket Casts costă 3,99 USD. Pocket Casts oferă câteva funcții mai avansate, dar vă recomandăm să încercați mai întâi Podcast Player, deoarece va fi suficient pentru majoritatea.

android-auto-pocketcast-uri

MLB la Bat

Există aproximativ 2.430 de meciuri în timpul sezonului obișnuit de Major League Baseball. Chiar dacă urmăriți doar o anumită echipă, tot sunt 162 de jocuri pe an. MLB la Bat aplicația permite fanilor de baseball să asculte momente importante în timp ce fac drumeții prin oraș. Aplicația are o serie de alte caracteristici disponibile la un preț.

android-auto-mlbatbat

Am ratat vreo aplicație Android Auto preferată? Pe care le recomandați? Folosiți Android Auto? Care sunt caracteristicile tale preferate? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x