Aplicații utile care vă ajută să vă faceți prieteni offline

Aplicații utile care vă ajută să vă faceți prieteni offline
⏱️ 5 min read

În bine sau în rău, aplicațiile de întâlnire au schimbat modul în care oamenii abordează relațiile. Găsirea unei întâlniri pe Tinder sau Bumble este ridicol de ușoară, dar ce rămâne cu oamenii care nu caută dragoste?

Din fericire pentru oricine se mută într-un oraș nou sau doar caută o conversație bună, „Tinder pentru prietenie” există. Este un pic mai dificil să ieșiți – se dovedește că prietenia este mai puțin cuantificabilă decât romantismul – și nu a atins nimic aproape de scara întâlnirilor online, dar dacă locuiți într-o zonă destul de populată (un oraș important este cel mai bun), aveți șanse mari să vă conectați cu cineva!

1. Patook

Una dintre cele mai mari probleme cu aplicațiile de prietenie este că este greu să rămâi „doar prieteni”. Pentru a încerca să vă asigurați că oamenii care caută prietenii platonice nu sunt înecați de cei care caută dragoste, Patook implementează „cel mai avansat detector de flirt din lume:” un model de învățare automată care a fost instruit pentru a găsi și a bloca mesajele flirty.

Interfața este netedă și curată, iar accentul pe crearea unui profil complet al intereselor, activităților și altor elemente vitale vă ajută să vă asigurați că persoanele de pe site pot fi asortate cu un grad destul de ridicat de precizie. Serviciul nu este încă extrem de populat sau activ, dar din moment ce ești genul de persoană care s-ar putea înscrie la o aplicație pentru a-ți face prieteni, ai deja ceva în comun cu toți ceilalți.

2. MeetUp

MeetUp este un site web / aplicație care folosește formula mai tradițională de a face prieteni: „du-te undeva și fă ceva ce îți place cu oamenii cărora le place și acel lucru”. Puteți găsi și crea grupuri pentru aproape orice – drumeții, criptomonede, dezvoltare de software, consumul de bere etc., astfel încât să puteți găsi de obicei ceva care să se potrivească intereselor dvs.

prieten-aplicații-întâlnire

Dacă sună ca un grup Facebook, asta pentru că este similar, dar diferența cheie este că obiectivul său principal este ca cea mai mare parte a interacțiunii să aibă loc offline. Există instrumente pentru discuții online, dar sunt destul de simple și principalul motiv pentru care ați vizita site-ul / aplicația este să verificați calendarul pentru următorul eveniment. Trebuie să-ți faci proprii prieteni individuali la eveniment, dar a ajunge acolo este jumătate din luptă!

3. Noi3

Noi3 (anterior Me3) începe cu ideea că trei persoane dintr-un grup sunt suficient de mici pentru a face pe toată lumea să vorbească, dar suficient de mari pentru a elimina presiunea individuală. Aplicația îți creează un profil de personalitate adresându-ți întrebări, apoi așteaptă ca tu sau altcineva să înceapă o căutare a unui „trib” (grup de trei). Odată ce un meci este făcut, toate cele trei persoane trebuie să fie de acord, după care pot face planuri după cum le place!

prieteni-aplicații-we3

Oricât de grozavă este ideea, are câteva probleme:

  • Baza de utilizatori este în prezent mică, deci va trebui să locuiți într-un oraș mare pentru ca aceasta să funcționeze.
  • Pentru a începe o căutare, trebuie să cheltuiți jetoane pe care le puteți câștiga prin îndeplinirea sarcinilor sau prin plata banilor. Este o supărare mică, dar ar putea descuraja unii utilizatori.
  • Nu există date. Nu puteți vedea câți oameni sunt în jurul vostru sau câte potențiale meciuri aveți, așa că a începe o vânătoare este în mare parte un joc de noroc.

Una peste alta, îmi doresc foarte mult ca această aplicație să funcționeze și aș recomanda totuși să încerc, dar are ceva de lucru înainte de a fi cu adevărat utilă.

4. Shapr

prieten-aplicații-shapr

Știți ce este „rețeaua”? O faci? Dacă da, este posibil să știți deja despre Shapr, care este probabil cea mai populară aplicație din această listă. Motivul pentru care această aplicație nu este mai mare în clasament este că este un instrument semiprofesional menit să te conecteze cu persoane care au interese sau abilități relevante pentru tine. Este fantastic dacă doriți să faceți o conexiune utilă și să simțiți că ați putea oferi ceva în schimb, dar poate că nu este atât de relevant dacă doriți doar să stați cu oamenii. Aplicația este bine realizată și destul de populată, totuși, așa că, dacă doriți să o încercați, probabil veți găsi un meci destul de repede!

Alte mențiuni

  • Prieten: Design frumos, bună execuție, dar extrem de nou și încă nu pe Android.
  • RealU: De asemenea, un design grozav, dar foarte nou.
  • Bumble BFF / Hei! Vina: Acestea sunt aplicații destinate exclusiv femeilor, care pot face cu siguranță un avantaj!
  • Skout: Are o comunitate masivă și există oameni care caută prieteni, dar nu există potriviri și este foarte înclinat spre întâlniri.
  • Întâlnește-te cu mine: Vezi Skout, dar cu mai mulți roboți și escroci.
  • Tinder Social: Nu mai există. Tinder a încercat să construiască o aplicație pentru prieteni, dar a ajuns cu una mai potrivită pentru … activități de grup.

Am găsit dragoste online, dar putem găsi prieteni?

Este uimitor cu ce se pot obișnui oamenii. Întâlnirile online erau considerate destul de ciudate, dar odată ce au început să o facă destui oameni, a devenit o normă. Prietenia se poate dovedi a fi o piuliță mai dificilă de rupt, mai ales că aveți provocarea adăugată de a păstra pe toți oamenii pe care majoritatea celorlalte aplicații de construire a relațiilor încearcă să-i atragă.

Cu toate acestea, multe dintre prieteniile noastre includ deja o componentă online. Ne place sau nu, rețelele sociale au devenit un procent deloc nesemnificativ din interacțiunile noastre cu alți oameni. Evenimentele de pe Facebook și alte evenimente inițiate online aduc deja oameni împreună astfel și nu lipsesc ideile care să ajute mai mulți prieteni potențiali să se găsească.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x