Le app iOS di terze parti si bloccano dopo la sincronizzazione con i Mac M1

Aplicațiile iOS terțe se blochează după sincronizarea cu Mac-urile M1

Este evident că de fiecare dată când lansați o nouă tehnologie, veți avea niște denivelări pe drum. Întrebarea este dacă aceste umflături sunt de netrecut sau dacă pot fi depășite rapid. Aceasta este întrebarea pe care mulți o pun atunci când aplicațiile iOS terțe de pe iPhone-urile și iPad-urile lor se prăbușesc după sincronizarea cu unul dintre noile Mac-uri Apple M1.

Rapoartele utilizatorilor de aplicații terțe se blochează

Mac-urile M1 sunt primele mașini lansate de Apple folosind noile sale jetoane Silicon, prima sa producție internă. Aceasta include noile MacBook Air, MacBook Pro de 13 inch și Mac Mini. Din nou, întrebarea este dacă aceasta va fi o problemă care poate fi rezolvată rapid.

Rapoartele despre acest număr au început să apară la sfârșitul anului trecut, la scurt timp după ce Apple a lansat primele Mac-uri M1. Utilizatorii au raportat că aplicațiile iOS de la terțe părți au încetat să funcționeze după ce și-au sincronizat iPhone-ul sau iPad-ul cu noul lor Mac M1 când foloseau Finder.

De îndată ce aplicațiile sunt deschise, acestea se închid rapid, a raportat un utilizator. În plus, aplicațiile nu pot fi actualizate, iar cele noi nu pot fi instalate din App Store.

M1 Ios Apps Iphone

Un alt utilizator a raportat că a reușit să facă aplicațiile să funcționeze din nou. Metoda utilizată a fost conectarea dispozitivului iOS la un Mac mai vechi care rulează încă macOS Catalina.

Diagnosticarea problemei

Întrucât Mac-urile M1 sunt livrate cu macOS Big Sur, nu se știe în acest moment ce s-ar întâmpla pe un M1 cu macOS Catalina sau orice alt sistem de operare mai vechi, deoarece până acum, nimeni nu avea prea multe motive pentru a retrograda sistemul de operare.

ad-banner
Aplicații M1 Ios Macbook Pro

Indiferent, Mac-urile M1 cu Big Sur au probleme cu aplicațiile iOS. Dacă aveți un Mac M1, până când nu se cunoaște problema exactă, este mai bine să nu vă sincronizați dispozitivele iOS.

Sperăm că Apple va oferi o soluție, fie într-o actualizare Big Sur, fie într-o actualizare iOS, fie prin remedierea Mac-urilor M1, dacă va ajunge să fie o problemă hardware.

Sunteți unul dintre acești utilizatori? Dacă da, anunțați-ne!

Citiți mai departe pentru a afla despre testul care a arătat că un Mac M1 ar putea rula Windows 10 mai repede decât un Surface Pro X.

Credit de imagine: Apple Newsroom

Scroll to Top