Apple ha dato accesso alla fotocamera multitasking per iPad privato allo zoom

Apple a oferit acces iPad pentru camera foto multifuncțională pentru zoom

⌛ Reading Time: 4 minutes

Dacă sunteți un utilizator obișnuit de iPad, știți cât de importante sunt caracteristicile multitasking. Este frustrant, totuși, să folosești o aplicație de videoconferință și să nu poți utiliza funcția de vizualizare divizată, deoarece necesită acces terță parte la cameră. Cu toate acestea, o aplicație are accesul respectiv: Zoom. Un dezvoltator de aplicații a descoperit că Apple a oferit accesul Zoom la camera multitasking iPad pe care nicio altă aplicație de conferință video terță parte nu o are. Este nedrept pentru celelalte aplicații?

Zoom Are iPad Multitasking Camera Acc

Mi-aș dori să știu despre asta mai devreme. Am un angajament regulat ca secretar la un club social. Au fost multe luni în care nu am putut să ne întâlnim personal din cauza pandemiei. Am ținut întâlniri cu Zoom și am încercat să iau note în timp ce Zooming. Mi-am folosit iPhone-ul cu un monitor portabil pentru Zoom și mi-am folosit iPad-ul pentru luarea de note. Aș fi dorit să fi știut că aș fi putut folosi split view cu Zoom și să fac totul pe iPad-ul meu.

Think Tap Work a publicat un postare pe blog explicând descoperirea accesului Zoom la funcția multitasking cu vizualizare divizată iPad. Scriitorul de postări pe blog, dezvoltatorul de aplicații Jeremy Provost, și-a descris surpriza constatând că Zoom avea acel acces.

El a raportat că, odată ce a făcut acea descoperire, „am scotocit pe Web și nu am găsit nicio referință la modul de activare a acestei funcții pentru propriul nostru client iOS Zoom, Participant pentru Zoom. L-am întrebat pe Zoom și, spre surprinderea noastră, ne-au dat răspunsul și, în acest proces, a dezvăluit un proces aparent privat, disponibil doar celor considerați demni de Apple. ”

Provost a explicat că Zoom a primit capacitatea printr-un drept. Dezvoltatorii de aplicații deblochează drepturile publice pentru a avea acces la anumite funcții iOS. Acesta este modul în care aplicațiile terță parte au acces la notificările push, iCloud etc.

Zoom Multitasking Ipad Video Conferencing

Sincer, nu este chiar surprinzător faptul că Apple acordă acces privat la alte companii mari de tehnologie. Dar, având în vedere că Apple este în prezent legat într-o luptă în justiție cu Epic Games, compania-mamă a Fortnite, pentru practicile sale din App Store, nu este chiar bun PR acum pentru Apple.

Împreună cu drepturile publice, există și drepturi private. Provost a explicat că integrarea aplicațiilor cu CarPlay este un drept privat. În timp ce documentația pentru caracteristică este publică și orice dezvoltator poate solicita accesul, Apple restricționează aplicațiile care se încadrează în anumite categorii.

În timp ce Provost a reușit să afle numele dreptului Apple pentru multitasking-ul iPad la care Zoom are acces, nu există nicio modalitate ca alte aplicații să solicite același acces. Acest drept nu este nici măcar documentat public.

Zoom Multitasking Ipad Woman

Acest lucru a provocat în mod deosebit Provost: „Este de înțeles că acest drept poate să nu fie adecvat pentru fiecare aplicație sau poate că există modalități prin care să fie abuzată. Poate că are sens să existe un proces de aprobare, ca în cazul CarPlay. Dar nu are sens ca acest lucru să fie privat, nedocumentat și accesibil doar partenerilor preferați Apple. Nu poți spune „tratăm fiecare dezvoltator la fel” în timp ce acordăm în mod privat capacități speciale anumitor dezvoltatori. ”

Apple este corect?

Întrebarea evidentă este dacă Apple este corect dacă permite doar Zoom-ului să aibă dreptul privat pentru multitasking iPad.

În timpul pandemiei, aplicațiile de videoconferință au devenit foarte competitive. Și Zoom lua flak pentru că nu avea criptare end-to-end, chiar dacă a spus că da. Și acum sunt priviți ca primind un tratament preferențial nedrept. Ce scoate Apple din el pentru a permite doar Zoom-ului să aibă acces la iPad pentru multitasking?

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre cum să utilizați iPad cu tastatura Apple Magic.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.