Apple anunță iPhone 13, iPad-uri noi și Apple Watch 7

Apple anunță iPhone 13, iPad-uri noi și Apple Watch 7

⌛ Reading Time: 6 minutes

A devenit un semn că frunzele vor cădea în curând din copaci: un eveniment Apple cu noi iPhone-uri și noi sisteme de operare. Dar de data aceasta, abia s-a menționat iOS, macOS etc. Totul a fost hardware, deoarece Apple a anunțat modelele iPhone 13, un nou iPad Mini și iPad, precum și Apple Watch 7. Dar mai ales ceea ce am văzut erau camere și mai multe camere.

iPhone 13 și iPhone 13 Mini

Dacă camerele nu vă interesează, probabil că veți dori să renunțați la iPhone 13 și iPhone 13 Mini.

Aspectul camerei din spate, alimentat de ISP (procesor de semnal de imagine), a fost reproiectat și include sistemul cu două camere, acum cu cel mai mare senzor iPhone vreodată. Poate aduce cu 47% mai multă lumină. De asemenea, are un sistem de camere TrueDepth mai mic.

Aceste camere utilizează modul Cinematic. Înregistrează oameni, animale de companie și obiecte cu modificări de profunzime și focalizare. În mod incredibil, focalizarea poate fi modificată chiar și după ce au fost capturate fotografii și videoclipuri. Stilurile fotografice vă vor permite să vă aduceți preferințele fotografice la fiecare fotografie.

În afară de camere, există foarte puține actualizări. IPhone 13 (6,1 ″) și iPhone 13 Mini (5,4 ″) vor fi disponibile în roz, albastru, miezul nopții, stea și roșu (PRODUCT). Telefoanele au un ecran de ceramică peste ecranul Super Retina XDR OLED, despre care se spune că este mai dur decât orice altă sticlă pentru smartphone.

Cipul A15 Bionic oferă ambelor telefoane performanțe mai bune ale bateriei, cu încă 2-1 / 2 ore pentru iPhone 13. Apple oferă iPhone 13 și iPhone 13 Mini în dimensiuni de stocare de 128 GB, 256 GB și 512 GB. IPhone 13 începe de la 799 USD, iar iPhone 13 Mini începe de la 699 USD. Ambele vor fi disponibile pe 24 septembrie.

iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max

Apple anunță Iphone 13 Pro

Apple a adus mai mult la fel cu iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max: camere.

ISP și A15 Bionic alimentează cele trei camere din spate. IPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max au o nouă cameră largă, cea mai mare vreodată pentru un iPhone, precum și o deschidere mai mare, pentru a îmbunătăți situațiile cu lumină slabă și un nou sistem de focalizare automată. Există, de asemenea, o opțiune de macro fotografie prin intermediul software-ului care aduce imagini clare despre care Apple susține că sunt „mai mari decât viața”.

Aceste telefoane aduc, de asemenea, modul Cinematic și stiluri fotografice. Au fost introduse și modul Night și Pro Res. Pro Res este un codec video avansat care este adesea folosit ca format pentru reclame, lungmetraje și difuzări. IPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max au, de asemenea, Super Retina XDR cu ProMotion. Aceasta permite o rată de reîmprospătare adaptivă de la 10Hz la 120Hz. Ecranele au dimensiuni mai mari de 6,1 ″ și 6,7 ″ și sunt cele mai strălucitoare vreodată pe un iPhone.

Ambele sunt disponibile în grafit, auriu, argintiu și albastru sierra, cu opțiuni de stocare de 128 GB, 256 GB, 512 GB și 1 TB. IPhone 13 Pro începe de la 999 USD, în timp ce iPhone 13 Pro Max începe de la 1.099 USD.

iPad mini

Apple anunță Iphone 13 Ipad Mini

IPad Mini primește o reîmprospătare în acest an și, de asemenea, va fi beneficiarul unui sistem de camere îmbunătățit.

Camera din spate a noului iPad Mini include un senzor de 12MP cu Focus Pixels și o deschidere mai mare. Există, de asemenea, un bliț TrueTone pentru condiții de lumină slabă. Acesta adaugă ISP și cipul A15 Bionic. Camera frontală ultra-largă cu un senzor de 12MP aduce capacitatea iPad Pro a Center Stage. Camera vă urmărește literalmente în timp ce vă deplasați și se reglează pe măsură ce alte persoane intră și ies din cadru.

În plus, iPad Mini include acum un port USB-C pentru un transfer mai rapid de date și se conectează la Apple Pencil 2. Acesta va fi oferit în roz, stele, violet și gri spațial în capacități de stocare de 64 GB și 256 GB. Modelul Wi-Fi începe de la 499 USD, în timp ce Wi-Fi + Cellular începe de la 649 USD.

iPad (a 9-a generație)

Apple anunță iPad-ul Iphone 13

Deși este cea mai ieftină tabletă Apple, iPad (a 9-a generație) are, de asemenea, funcții mai vechi și, bineînțeles, camere mai mici.

Noul iPad are doar un cip A13 Bionic, dar are încă o creștere a performanței de 20% față de a 8-a generație. Este încă de trei ori mai rapid decât un Chromebook și cel puțin de șase ori mai mare decât cea mai bine vândută tabletă Android, cel puțin, potrivit Apple. A13 Bionic aduce învățarea automată, care va include textul live în fotografii la lansarea iPadOS 15.

Sistemul camerei permite Center Stage. Afișajul Retina de 10,2 ″ aduce TrueTone, reglând imaginea de pe ecran la temperatura culorii mediului.

Adevărat, pare vechi, deoarece are încă un buton de pornire și o ramă mare și funcționează doar cu Apple Pencil 1st Gen. iPad-ul de 9 generații este oferit în opțiuni de stocare de 64 GB și 256 B, în argintiu și gri spațial. Versiunea Wi-Fi începe de la doar 329 USD, în timp ce Wi-Fi + Cellular începe de la 459 USD.

Apple Watch 7

Apple anunță ceasul Iphone 13

Apple Watch 7 nu are camere de luat vederi, așa că Apple a trebuit să aducă altceva la masă, mai ales în formă.

Cea mai mare apăsare este creșterea dimensiunii afișajului. Oferă o suprafață a ecranului cu 20% mai mare, cu margini de numai 1,7 mm, ceea ce este cu 40% mai mic decât Apple Watch 6. Aceasta crește dimensiunile de la 40 mm și 44 mm la 41 mm și 45 mm. Portabilul este, de asemenea, mai strălucitor atunci când încheietura mâinii este în jos și cu 70% mai strălucitoare în interior.

Conținutul este optimizat pentru acest ecran mai mare. Există două dimensiuni mai mari de caractere, titluri mai mari de meniu și o tastatură nouă QWERTY, astfel încât să nu trebuie să vorbiți în ea sau să extrageți caracterele.

Un cristal frontal reproiectat este cu peste 50% mai gros decât versiunea anterioară, ceea ce înseamnă mai puține șanse de fisuri, dar cu o claritate optică care nu suferă. Datorită unei noi arhitecturi de încărcare și a unui cablu de încărcare USB-C, ceasul are o baterie de 18 ore și se încarcă cu 33% mai repede.

Apple Watch 7 este oferit în șapte culori, inclusiv miezul nopții, lumina stelelor, verde și albastru nou. Începe de la 399 USD și va fi disponibil „mai târziu în această toamnă”.

Încheierea

Se pare că Apple și-a dat seama unde este untă pâinea. iPhone-urile fac fotografii grozave, astfel încât produsele din acest an s-au dublat. Sistemele de operare nu au fost menționate prea mult la evenimentul Apple din această săptămână, fără un motiv clar. Au fost menționate noi activități Fitness +, inclusiv Pilates și Meditație, precum și Apple TV +, în special Ted Lasso și semnele sale Emmy.

Apple a primit flak pentru că s-a îndepărtat de hardware, așa că poate anunțarea gamei de iPhone 13, noile iPad-uri și Apple Watch 7 a fost o încercare de a schimba această percepție. Citiți mai departe pentru a afla părerea noastră despre iPad Pro 2021.

Credit de imagine: Apple Newsroom

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.