Apple Find My Network acum funcționează cu dispozitive terțe

Apple Find My Network acum funcționează cu dispozitive terțe

Loialiștii Apple au așteptat cele mai noi versiuni hardware, inclusiv noi iPad Pro, AirPods și un nou dispozitiv de urmărire numit Air Tags. În schimb, Apple a anunțat o extensie a rețelei Find My. Acum va funcționa cu dispozitive terțe.

Găsiți actualizarea rețelei mele

Totul a început cu aplicația Find My iPhone. În cele din urmă, toate dispozitivele Apple au putut fi găsite în aplicație, iar numele s-a schimbat în „Find My”. Acest lucru a fost însoțit de zvonurile despre dispozitivul de urmărire AirTags și un proces de la dispozitivele de urmărire a plăcilor. Apple a adăugat mesaje la iOS care le-au cerut utilizatorilor să fie de acord în mod repetat pentru a permite aplicației Tile să ruleze în fundal.

Anunțul Apple de miercuri face ca totul să se unească. Compania a anunțat că și-a actualizat aplicația Find My, menționând că produsele de la terți ar putea fi urmărite acum în rețeaua Apple Find My.

Nu că puteți urmări toate produsele terțe care permit urmărirea – trebuie să fie un produs care a fost construit într-o alianță cu Apple. Trei companii au fost deja anunțate că lucrează cu Apple Find My Network: Belkin, Chipolo și VanMoof.

Este remarcabil faptul că Apple și-a intensificat eforturile de confidențialitate cu iOS 14. Forțează aplicațiile să alerteze utilizatorii cu privire la datele pe care le păstrează și la ce intenționează să facă cu aceasta. Aceste companii care construiesc produse pentru Găsește-mi trebuie să fie de acord cu același lucru. Veți ști în viitor când veți cumpăra unul dintre aceste produse, deoarece va purta o insignă „Funcționează cu Apple Find My”.

Apple Find My Chipolo

„De mai bine de un deceniu, clienții noștri s-au bazat pe Find My pentru a-și localiza dispozitivele Apple lipsă sau furate, toate protejându-le în același timp confidențialitatea”, a declarat Bob Borchers, vicepreședintele Apple pentru produsele de marketing la nivel mondial.

„Acum aducem capabilitățile puternice de găsire a Find My, unul dintre cele mai populare servicii noastre, către mai mulți oameni cu programul de accesorii de rețea Find My. Suntem încântați să vedem cum Belkin, Chipolo și VanMoof folosesc această tehnologie și abia așteptăm să vedem ce creează alți parteneri. ”

Disponibilitate

Produsul inițial Belkin disponibil pentru rețeaua Apple Find My este căștile SOUNDFORM Freedom True Wireless. Chipolo aduce căutarea obiectelor ONE Spot, iar VanMoof include cele mai noi biciclete electrice S3 și X3 în rețea. Aceste produse vor începe să fie lansate săptămâna viitoare. Aplicația Găsește-mi a fost deja actualizată.

Apple Find My Belkin

Acest lucru face ca lucrurile să cadă la locul lor. Deși inițial zvonurile au plasat noul lansare hardware Apple pe 23 martie, acesta a fost apoi respins. Unele surse au spus că va fi săptămâna viitoare. Nimeni nu este sigur dacă AirTags va apărea în cele din urmă.

Dar nu ar fi minunat dacă Apple ar lansa AirTags, iPad Pro și produsele de la terți în aceeași săptămână? Această veste mă face să cred că în sfârșit voi primi noul meu iPad Pro săptămâna viitoare.

Nu sunteți sigur cât de bine Găsește-mi lucrările? Citiți acest raport al aplicației care a găsit un iMac după ce a fost șters și vândut.

Credit de imagine: Apple Newsroom

Scroll to Top