Apple HomePod: vă poate citi mesajele text cu voce tare … oricui

Apple HomePod: vă poate citi mesajele text cu voce tare ... oricui
⏱️ 3 min read

Cel mai nou dispozitiv Apple, HomePod, a avut deja multe lovituri împotriva lui și asta a fost tot înainte ca acesta să fie chiar lansat publicului. Acum, când este eliberat, a luat o altă eroare. Sigur, vă va citi mesajele text cu voce tare … dar le va citi oricui și nu doar dvs.

Poate că nu primiți mesaje text personale. Poate că nu te-ar deranja să audă ceilalți ce-ți spun alții. Dacă da, această știre nu va fi deloc un pic pentru dvs. Dar dacă vă prețuiți confidențialitatea, inclusiv ceea ce se spune în mesajele text, acest lucru vă poate determina să vă gândiți de două ori înainte de a cheltui 350 USD pentru acest difuzor inteligent.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Sincronizarea

Nu există nicio îndoială că Apple a sărit în acest joc puțin târziu. Amazon și Google au difuzoare inteligente pe piață de ceva timp.

Dar Apple îi place să-și ia timpul și să nu grăbească produsele. Și din această cauză, te-ai gândi, odată ce au lansat în cele din urmă produsul, că ar fi impecabil.

„Nu ne deranjează faptul că suntem al doilea, al treilea, al patrulea sau al cincilea, dacă tot avem cei mai buni”, a spus Tim Cook anul trecut. „Nu ne simțim jenați pentru că ne-a luat mai mult timp pentru a înțelege bine. Pentru Apple, a fi cel mai bun este cel mai important și îi depășește de departe pe ceilalți doi. ”

Până în prezent, majoritatea spun că HomePod îi depășește pe ceilalți în ceea ce privește calitatea sunetului și, dacă sunteți utilizator Apple Music, se pare că este un lucru nebun. La urma urmei, este un difuzor și oferă. Dar, de asemenea, s-a spus că Siri nu poate răspunde la bogăția de informații ca și ceilalți.

Defectul

știri-homepod-mesaje-text-femeie

Dar aici intervine primul său defect major. Asistentul personal Siri pe care îl utilizați pe iPhone nu funcționează la fel ca cel de pe HomePod. În mare parte, diferența este că nu este capabil să facă diferența între voci diferite.

S-ar putea să nu pară o problemă atât de mare, dar asta înseamnă oricine are acces la HomePod vă poate cere să vă citească mesajele sau pentru a trimite cuiva un text.

Și va avea gama rețelei WiFi. Deci, chiar dacă aveți HomePod-ul în camera de zi de la etajul principal și dvs. și iPhone-ul dvs. sunteți la parter în spălătorie sau la etaj în dormitor, acesta are în continuare acces la textele dvs.

Ați putea ieși din cameră pentru a schimba rufele, pentru a merge să verificați friptura în cuptor, pentru a merge la baie, pentru a lăsa câinele înăuntru etc., și oricine altcineva din casă ar putea accesa mesajele dvs. text. S-ar putea să fie soția, copiii dvs. sau mătușa Margaret care vizitează din afara orașului.

Cum să vă protejați confidențialitatea

Dacă doriți să vă protejați confidențialitatea și nu doriți ca alții să vă poată asculta textele, trebuie să configurați HomePod în modul corect. Când vă solicită să răspundeți la întrebări la început, trebuie să vă asigurați că dezactivați funcția.

Este probabil că acest lucru va fi remediat într-o versiune viitoare a software-ului, deoarece este Apple, și asta fac. Și acesta este primul HomePod care a ieșit pe piață. Primele dispozitive iPhone, iPod, iPad și Apple TV au avut și defectele lor. S-ar putea să merite să așteptați și să vedeți dacă acesta este un defect pe care urmează să îl remedieze.

Acest defect vă va împiedica să cumpărați HomePod-ul Apple? Sau sunteți dispus să treceți cu vederea acest lucru pentru a obține celelalte caracteristici grozave? Sună în secțiunea de comentarii de mai jos și anunță-ne.

Credit de imagine: măr

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x