Apple indica di aver corretto l'app Podcast dopo che iOS 14.5 l'ha rotta

Apple indică faptul că a reparat aplicația Podcast-uri după ce iOS 14.5 a spart-o

Când o companie anunță că va începe să taxeze pentru ceva care a fost întotdeauna gratuit, ar trebui să vă asigurați că totul funcționează excelent. Incredibil, asta a încercat să facă Apple, dar nu a reușit. Apple a anunțat luna trecută că va schimba aplicația Podcasts cu iOS 14.5 și că va începe să ofere un serviciu de abonament cu podcasturi premium. După actualizare, aplicația nu a funcționat pentru mulți. Apple indică faptul că a rezolvat problemele aplicației, dar i-a afectat șansele de succes cu abonamentele Podcasts?

Probleme legate de aplicația Apple Podcasts

Apple a lansat actualizarea iOS 14.5 pe 26 aprilie. Nu a durat mult până când utilizatorii au început să se plângă de probleme. În cea mai mare parte, utilizatorii s-au plâns că le lipsesc unele episoade de podcast. Uneori episoadele noi nu apar zile întregi. Au existat, de asemenea, alte aspecte ale aplicației care nu funcționează, cum ar fi omiterea podcast-urilor, marcajul de timp greșit și defilarea nu funcționează.

Nu este complet deconectat, deoarece actualizările aduc uneori astfel de dificultăți. Cu toate acestea, aceasta este la aproximativ o săptămână după ce Apple a anunțat un nou plan de abonament pentru podcast-uri, ceva care a fost în mod tradițional gratuit.

Apple a recunoscut că aplicația Podcasts se confruntă cu dificultăți. „Utilizatorii întâmpină o problemă cu acest serviciu” A declarat Apple. „Cercetăm și vom actualiza starea pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.” Acesta a adăugat că dificultățile au început pe 29 aprilie și că nu toți utilizatorii au fost afectați.

Starea sistemului arată că este remediat

Apple nu a anunțat că a reparat aplicația; cu toate acestea, a indicat pe pagina sa de stare a sistemului că a fost remediată. Voi observa, totuși, că nu funcționează pentru mine. Nu primesc noile podcast-uri pe care ar trebui. Nu pare că această actualizare va reuși să mă readucă la aplicația Apple Podcasts dintr-o aplicație terță parte.

Starea sistemului fixă ​​a aplicației Apple Podcasts

Acest lucru apare într-un moment nefericit pentru Apple. Nu numai că intenționează să lanseze un serviciu de abonament, dar există o concurență incredibilă în acest spațiu.

ad-banner

Spotify a cumpărat Megaphone, o companie de publicitate și publicitate podcast, în toamna anului trecut, oferind instant concurenței Apple. În plus, la scurt timp după ce Apple și-a anunțat viitorul plan de abonament, Facebook a adăugat un miniplayer Spotify în cadrul aplicației Facebook. Facebook adaugă, de asemenea, o serie de alte funcții audio sociale.

Există, desigur, și o serie de aplicații podcast-uri de la terți. Apple nu este singurul jucător din joc. Toate acestea ridică problema cum va reuși după aceste greșeli.

Citiți despre una dintre acele aplicații terțe cu recenzia noastră despre Audials Play.

Scroll to Top