Apple MagSafe și iPhone 12 prezintă probleme pentru persoanele cu stimulatoare cardiace

MagSafe di Apple e iPhone 12 presentano problemi per le persone con pacemaker
⏱️ 4 min read

Noile încărcătoare MagSafe pentru iPhone 12 nu au fost exact un mare succes. Pare un pas înapoi să treci de la încărcarea wireless Qi la nevoia de a atașa un dispozitiv în spatele telefonului. În plus, un document de asistență recunoaște acum că încărcătorul MagSafe pentru iPhone 12 ar putea posta probleme persoanelor care au stimulatoare cardiace.

Problemele cu încărcătorul MagSafe

Heart Rhythm Journal a publicat mai devreme în ianuarie că tehnologia MagSafe utilizată cu iPhone 12 poate dezactiva stimulatoarele cardiace în anumite situații. Apple a actualizat apoi un document de asistență publicat pe site-ul său web, explicând sfaturi pentru persoanele cu stimulatoare cardiace și defibrilatoare care utilizează iPhone 12.

Acest lucru se întâmplă după ce Hearth Rhythm Journal a făcut un studiu care a arătat că stimulatoarele cardiace Medtronic ar putea fi dezactivate atunci când un iPhone 12 este ținut lângă acesta. Dar nu este atât o problemă cu telefonul, cât și cu magneții din telefon și încărcător. De fapt, este o problemă cu toți magneții și stimulatoarele cardiace.

Seria de telefoane iPhone 12 are magneți care aderă la acesta încărcătorul MagSafe. Există un disc rotund care se atașează pe partea din spate a telefonului pentru a-l încărca. Există, de asemenea, un încărcător de duo care folosește tehnologia pentru a încărca simultan un iPhone 12 și un Apple Watch și un portofel care deține carduri de credit, permise de conducere etc. și atașează pe partea din spate a iPhone 12.

Documentul de asistență pentru tehnologia iPhone 12 și MagSafe a fost publicat pentru prima dată când iPhone 12 a fost lansat în octombrie anul trecut. Cu toate acestea, acum au fost adăugate informații noi pentru utilizatorii cu stimulatoare cardiace și alte dispozitive implantate. Apple sugerează că iPhone 12 și accesoriile MagSafe ar trebui să fie la mai mult de șase centimetri distanță de dispozitivele medicale.

Încărcător de pacemaker Magsafe

Apple a adăugat: „Dispozitivele medicale, cum ar fi stimulatoarele cardiace și defibrilatoarele, pot conține senzori care răspund la magneți și aparate de radio atunci când sunt în contact strâns. Pentru a evita orice interacțiune potențială cu aceste dispozitive, păstrați accesoriile iPhone și MagSafe la o distanță sigură de dispozitiv (la o distanță mai mare de 15 cm sau distanță de 30 cm, dacă se încarcă fără fir). Însă consultați medicul dumneavoastră și producătorul dispozitivului pentru îndrumări specifice ”.

Sfaturi suplimentare de la Apple

Cu toate acestea, Apple mai spune că, deși cele mai noi iPhone-uri ale sale „conțin mai mulți magneți decât modelele anterioare de iPhone”, „nu este de așteptat să prezinte un risc mai mare de interferență magnetică a dispozitivelor medicale decât modelele anterioare de iPhone”. Aceasta ridică întrebarea dacă toate iPhone-urile trebuie ținute la o distanță sigură de stimulatoare cardiace, defibrilatoare și alte dispozitive implantate.

Împreună cu sfaturile pentru iPhone 12, Apple a adăugat și sfaturi pentru cei care folosesc încărcătoarele MagSafe și MagSafe Duo: „Toate accesoriile MagSafe (fiecare se vinde separat) conțin și magneți – iar MagSafe Charger și MagSafe Duo Charger conțin aparate de radio. Acești magneți și câmpuri electromagnetice ar putea interfera cu dispozitivele medicale. ”

Portofel Magsafe Pacemaker

Recomandările recente sunt incluse în documentul de asistență complet al Apple, „Despre magneții din iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și accesoriile MagSafe”.

Acest lucru aduce întrebarea dacă există și o problemă cu Apple Watch și încărcătorul său, deoarece funcționează, de asemenea, cu magneți.

În plus, s-a zvonit recent că Apple se va întoarce la conectorii MagSafe pentru viitorii săi MacBook Pro. Nu pare că acestea ar reprezenta un pericol, deoarece nu sunt ținute la fel de aproape de inimă precum iPhone 12 și tehnologia MagSafe. Dar, cu siguranță, este ceva de reținut.

Poate că în viitor, dacă Apple intenționează să rămână cu tehnologia MagSafe, va lansa un model de telefon din fiecare serie care nu include tehnologia MagSafe pentru persoanele care au stimulatoare cardiace și alte dispozitive implantate. Din nou, compania a spus că toate telefoanele sale au magneți, dar a spus că toate sunt în siguranță. Acestea sunt întrebări care necesită o anumită urmărire.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...