Apple promite mai multe controale parentale pentru a atenua îngrijorările investitorilor

Apple promite mai multe controale parentale pentru a atenua îngrijorările investitorilor

⌛ Reading Time: 4 minutes

Dacă ați fost în preajma copiilor și adolescenților în ultimii cinci ani, știți exact care este problema. Nu își lasă niciodată smartphone-urile jos. În orice moment, degetele mari se ating de un joc sau de o rețea socială și au căști conectate continuu la urechi.

Câțiva investitori Apple sunt preocupați de aspectul dependenței în rândul copiilor și adolescenților în ceea ce privește dispozitivele lor, în special iPhone-urile. Le-ar plăcea ca iOS să fie dotat cu funcții care vor limita utilizarea în rândul utilizatorilor mai tineri.

Apple le-a ascultat pledoariile și au pus în mișcare planuri pentru a adăuga mai multe controale parentale pentru a face față preocupărilor investitorilor lor.

Scrisoarea

Două grupuri de investiții – Jana Partners LLC și California State Teachers ‘Retirement System (Calstrs) – care au un total de 2 miliarde de dolari în acțiuni Apple au scris o scrisoare – o scrisoare publică – solicitând companiei tehnologice să analizeze studii care sugerează o problemă tot mai mare de dependență în rândul copiilor și adolescenților în ceea ce privește smartphone-urile.

Un raport din 2016 afirmă că vârsta medie pentru copii pentru a obține primul telefon este acum de 10,3. Multe telefoane sunt destinate chiar copiilor pentru a le menține mai sigure și, poate, pentru a evita dependența, dar copiii vor ceea ce văd că utilizează alții. Vor iPhone-uri.

Aceștia au solicitat ca Apple să adauge caracteristici de siguranță la iOS, care să le permită părinților să stabilească limite privind utilizarea copiilor de către telefoanele lor.

Studiile au fost citate în scrisoare care arată rezultatele negative ale acestei dependențe de smartphone-uri, cum ar fi o cantitate mai mare de distragere în clasă și un risc și mai mare de depresie și sinucidere. Dar scrisoarea i-a cerut companiei Apple să efectueze propriile cercetări pentru a analiza modul în care sănătatea mintală a copiilor este afectată de utilizarea intensă a telefoanelor.

Cele două grupuri vor să vadă că Apple își folosește inovația cunoscută și inițiază soluții la acest produs înainte ca problema să se înrăutățească.

Momentul acestei scrisori publice intră, de asemenea, în joc. A fost publicat chiar înainte de Consumer Electronics Show din acest an, care va introduce cu siguranță o nouă linie de gadgeturi, care va atrage un grup demografic mai tânăr.

Soluția Apple

news-apple-parental-controls-boy

Apple se îndreaptă deja spre placă pentru a ajuta la reducerea acestei probleme. Sunt setarea planurilor în mișcare pentru a adăuga funcții la iOS care îi va ajuta pe părinți să controleze utilizarea smartphone-ului copiilor lor.

„Apple a privit întotdeauna copiii și lucrăm din greu pentru a crea produse puternice care să inspire, să distreze și să educe copiii, ajutând în același timp părinții să îi protejeze online” a declarat un reprezentant Apple într-o declarație.

„Avem planificate noi funcții și îmbunătățiri pentru viitor, pentru a adăuga funcționalități și a face aceste instrumente și mai robuste”, a adăugat reprezentantul.

Nu se știe exact cum intenționează Apple să combată această problemă, dar soluția lor se va adăuga la controalele parentale actuale instalate deja în iOS, cum ar fi controlul și restricționarea aplicațiilor, site-urilor web, filmelor și muzicii.

Este nevoie de diligență parentală

știri-măr-control-parental-fată

Zicala spune: „Este nevoie de un sat pentru a crește un copil”, iar acest lucru este cu siguranță adevărat și este motivul pentru care investitorii au avut nevoie să intervină aici.

Dar asta nu înseamnă că părinții sunt complet deconectați. Încă trebuie să exercite un anumit tip de reguli și control asupra dispozitivelor mobile ale copiilor lor și chiar a propriilor dispozitive mobile.

Copiii mici își văd părinții jucându-se pe smartphone-urile lor și, desigur, vor să facă același lucru. Uneori, pentru a-și liniști copiii și a-i ține ocupați, părinții își vor deschide un joc sau un film pe telefon și apoi îl vor înmâna copilului lor.

Este ușor de văzut cum începe această problemă de dependență. Probabil va fi mai greu de rezolvat decât a început, dar cel puțin se pare că Apple și investitorii săi sunt pe drumul cel bun. Sperăm că părinții vor fi la fel de bine.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.