Apple va repara gratuit iPhone 12 sau iPhone 12 Pro difuzorul

Apple va repara gratuit iPhone 12 sau iPhone 12 Pro difuzorul
⌛ Reading Time: 2 minutes

Apple a descoperit o problemă care poate cauza probleme audio pentru anumite dispozitive iPhone 12 și iPhone 12 Pro care fac ca difuzoarele să nu mai funcționeze. Dacă acest lucru se întâmplă cu telefonul dvs., Apple îl va repara gratuit.

„Apple a stabilit că un procent foarte mic de dispozitive iPhone 12 și iPhone 12 Pro pot întâmpina probleme de sunet din cauza unei componente care ar putea defecta modulul receptor. Dispozitivele afectate au fost fabricate între octombrie 2020 și aprilie 2021”, a declarat Apple într-un pagina de suport.

„Dacă iPhone 12 sau iPhone 12 Pro nu emite sunet de la receptor atunci când efectuați sau primiți apeluri, acesta poate fi eligibil pentru service”, continuă pagina de asistență.

Problema se aplică numai telefoanelor iPhone 12 și iPhone 12 Pro. Deci, dacă aveți probleme audio cu un iPhone 12 mini și iPhone 12 Pro Max, nu veți fi eligibil pentru acest program de reparații (deși dispozitivul dvs. poate fi în continuare în garanție, în funcție de momentul în care l-ați achiziționat).

Să presupunem că telefonul tău are o problemă audio și vrei să o rezolvi. În acest caz, puteți găsi un Furnizor de servicii autorizat Apple, faceți o programare la un Apple Retail Store, sau contact Asistență Apple pentru a aranja serviciul de e-mail prin intermediul Centrului de reparații Apple. În orice caz, Apple se va asigura că sunetul funcționează pe telefonul tău fără să te încarce.

Publicitate

Este important de reținut că Apple spune: „Dacă iPhone 12 sau iPhone 12 Pro prezintă vreo deteriorare care afectează capacitatea de a finaliza reparația, cum ar fi un ecran crăpat, acea problemă va trebui rezolvată înainte de service. În unele cazuri, poate exista un cost asociat cu reparația suplimentară.”

În cele din urmă, Apple vă va acoperi dispozitivul timp de până la doi ani de la data achiziției cu acest program. Acest lucru vă oferă un an în plus față de garanția normală.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.