Ar putea fi 20 octombrie 2021 data de lansare a Windows 11?

1641945944 Ar putea fi 20 octombrie 2021 data de lansare a
⌛ Reading Time: 2 minutes

Windows 11 ar putea lansa pe 20 octombrie 2021. Microsoft a dezvăluit recent că Windows 11 va fi numele următoarei versiuni a sistemului său de operare desktop, în ciuda faptului că compania a spus anterior că Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare.

Deși Microsoft a dezvăluit o revizuire masivă a experienței de proiectare a interfeței de utilizare în timpul evenimentului și a demonstrat o mulțime de caracteristici noi, compania nu a împărtășit detalii despre momentul exact în care Windows 11 va fi lansat.

Sigur, în anunț scris, gigantul software a spus că lansarea va începe „în această vacanță” și va continua în 2022 pentru Windows 10 și dispozitivele noi existente, dar nu a spus data exactă. Cu toate acestea, Microsoft este cunoscut pentru că tachina și ascunde lucruri la vedere. Deci, acum, se pare că compania face aluzii 20 octombrie 2021, ca lansare a Windows 11.

Acest lucru se datorează faptului că data „10/10/21” și ora „11:11 AM” apar în ceasul barei de activități pentru toate capturile de ecran care Microsoft a pus la dispoziție presei. Dacă ați acordat o atenție deosebită înainte de eveniment, compania a programat evenimentul pentru „11” AM și a postat o imagine a siglei Windows cu o reflexie a luminii care seamănă cu numărul „11” din invitație, sugerând că va folosi „ Windows 11” ca nume.

Data lansării Windows 11 (sursa: Microsoft)

Desigur, acest lucru nu este oficial și, dacă Microsoft se gândește la 20 octombrie, aceasta ar putea fi doar o întâlnire tentantă sau nimic deloc.

Oricare ar fi cazul, vom ști de îndată ce compania va simți că sistemul de operare este complet și gata.

.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.