Ar trebui să li se permită producătorilor de telefoane să trimită reclame prin notificări push?

Ar trebui să li se permită producătorilor de telefoane să trimită reclame prin notificări push?

Notificările push pe telefonul dvs. pot fi grozave. Vă pot alerta cu privire la diferite lucruri care se întâmplă în cadrul aplicațiilor dvs., cum ar fi e-mailuri noi și mesaje noi, dar vă pot trimite și reclame dintr-o aplicație pentru a vă atrage să vizitați.

Dar ce se întâmplă când producătorul dvs. de telefon vă trimite aceste reclame? Asta a fost tocmai problema pentru utilizatorii Galaxy S8. Samsung le-a trimis reclame prin notificări push dintr-o aplicație preinstalată. Am întrebat scriitorii noștri: „Ar trebui să li se permită producătorilor de telefoane să trimită reclame prin notificări push?”

Opinia noastră

Simon numeste asta „Un truc destul de murdar” și a „Tactică nefastă”. El crede că, dacă producătorii de telefoane vor să facă publicitate pe dispozitivele lor, ar trebui „Oferiți o modalitate ușoară și evidentă de a dezactiva” aceasta. De asemenea, el crede că combinarea reclamei cu metoda pe care o folosesc oamenii pentru a fi alertați asupra e-mailurilor, mesajelor și apelurilor importante va fi „Faceți mai mult rău decât bine”. El consideră practica „dublă scufundare”. Fabio este de acord că merge prea departe

Trevor crede practica „Ar deschide ușa pentru tot mai mult marketing” și „Analizele sunt utilizate pentru că ar trebui să acordăm mai multe permisiuni.” În plus, nu-i pasă „Ce are de spus producătorul sau cine este partenerul lor terț”

Alex că deja primește „Sunt prea multe notificări din aplicațiile pe care vreau să le folosesc, iar ultimul lucru de care am nevoie este gunoiul care îmi face telefonul să bâzâie la fiecare câteva minute”. În plus, el spune că producătorii de telefoane au atât de multe platforme de publicitate pe dispozitive mobile, așa cum este „Nu este nevoie să activăm publicitatea la nivel de sistem pentru dezvoltatori și terți”.

Jeffry spune ”„ Doing Business 101 ”ne-a învățat că primul lucru pe care trebuie să-l facem pentru a construi o afacere durabilă și profitabilă este să obținem clienți fideli și să-i păstrăm loiali cât mai mult posibil.” El se întreabă dacă directorii de la Samsung, precum și alții care cred că această practică este în regulă, au omis acea clasă entry level ca ceea ce făceau. „Cu siguranță îi va mânia pe clienții odată loiali și îi va transforma în uritori”.

Desigur, sunt de partea tuturor celorlalți în această chestiune. Nu e în regulă. Dacă Apple a început să-mi facă asta, aș fi foarte iritat și supărat. Din fericire, pot opri toate notificările sau notificările individuale de pe iPhone-ul meu, dar dacă nu aș putea face asta pentru Apple adaugă, aș fi într-adevăr tulburat.

Opinia ta

Toți scriitorii noștri au fost de acord, nu-i așa? Credeți că aceasta este o practică de afaceri teribilă din partea Samsung? Ar trebui să li se permită producătorilor de telefoane să trimită reclame prin notificări push? Adăugați gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Scroll to Top