Ascundeți comentariile YouTube inutile folosind Ascunde Fedora

Ascundeți comentariile YouTube inutile folosind Ascunde Fedora

YouTube este locul unde puteți găsi orice videoclip doriți. Folosiți doar bara de căutare și videoclipurile vor fi afișate conform cerințelor dvs. În afară de videoclip, există și multe comentarii inutile (sau spam). Aceste comentarii nu adaugă nicio valoare videoclipului și uneori pot provoca tulburări. YouTube nu vine cu niciun mijloc de a ascunde comentariul, dar dacă sunteți utilizator Google Chrome sau Firefox, extensia Ascunde Fedora vă permite să ascundeți comentarii inutile în YouTube.

Extensia Hide Fedora este disponibilă pentru ambele Google Chrome și Firefox.

Utilizare

Notă: instrucțiunile de utilizare de mai jos se bazează pe Google Chrome.

Hide Fedora vă permite să ascundeți comentariile sau să le înlocuiți cu pisica (da, cea care miau), pe baza specificațiilor dvs. De asemenea, vă permite să blocați anumiți utilizatori care postează acele comentarii inutile, astfel încât să nu le mai vedeți niciodată comentariile pe YouTube.

Puteți chiar să interzice anumite cuvinte sau fraze atât timp cât doriți. De asemenea, are caracteristica de a interzice utilizatorilor să posteze comentarii YouTube în continuare și menține lista globală a utilizatorilor interzisi.

ad-banner

Odată ce instalarea este terminată, tastați chrome://extensions/ în bara de adrese și apăsați Enter pentru a vedea lista extensiilor instalate. Mergeți la extensia “Ascunde Fedora” și faceți clic pe “Opțiuni” pentru a deschide Opțiunile Ascunde Fedora.

Ascunde Fedora_Ascunde comentariile YouTube inutile

Există trei file: Opțiuni, Profiluri interzise și Cuvinte interzise. Pentru a ascunde comentariile inutile, utilizați fila “Opțiuni”. Alegeți opțiunea “Înlocuiți fedora cu o pisică” din meniul derulant “Metoda de eliminare Fedora”. Accesați YouTube și, dacă găsiți comentarii inutile sau inutile, plasați mouse-ul peste comentariul respectiv. Vă arată pictograma “HF”. Faceți clic pe acesta pentru a înlocui comentariul respectiv cu o pisică.

Înlocuiți comentariile YouTube inutile

În loc să selectați manual comentariul de ascuns, puteți specifica anumite cuvinte sau fraze pentru a declanșa înlocuirea. Mutați în fila “Cuvinte interzise” și adăugați cuvântul sau expresia pe care doriți să le interziceți.

Ascundeți opțiunile Fedora

Comentariile YouTube existente care corespund acestor cuvinte sau expresii interzise vor fi înlocuite cu pisica. Puteți elimina oricând aceste cuvinte din lista de interdicții. Puteți chiar să interziceți utilizatorii care se văd în fila “Profiluri interzise”, dar nu sunt folosiți de mulți, deoarece scopul nostru principal este de a ascunde comentarii inutile pe YouTube.

Concluzie

Ascunderea Fedora vă permite să ascundeți comentarii specifice sau comentarii care se potrivesc cu anumite cuvinte și expresii. De atunci, vă puteți concentra asupra comentariilor constructive.

Încercați și anunțați-ne experiența. Dacă aveți ceva de adăugat, vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentariile de mai jos.

Scroll to Top