aText vă ajută să accelerați tastarea pe Mac (Giveaway)

aText vă ajută să accelerați tastarea pe Mac

⌛ Reading Time: 3 minutes

 

Indiferent dacă completați un formular de cerere sau scrieți un e-mail, este posibil să folosiți aceleași detalii în toate aceste sarcini. Aceste detalii pot include numele, adresa, numărul de telefon etc., care sunt utilizate și în conturile dvs. web. S-ar putea să vă fie plictisitor să tastați același lucru din nou și din nou. Dacă sunteți utilizator de Mac, aveți o opțiune de a accelera și de a vă face tastarea cât mai exactă posibil.

aText este o aplicație pentru Mac care vă permite să accelerați tastarea folosind abrevieri. Extinde abrevierile pe care le-ați tastat la formele lor complete, astfel încât să nu trebuie să scrieți întregul cuvânt. Pe lângă abrevieri, vă ajută să vă corectați gramatica, plasând ghilimele, virgulele și alte asemenea lucruri în locurile corespunzătoare.

Configurarea aText pe Mac

Mergeți la un text site-ului web și descărcați fișierul aText .dmg. aText costă 4,99 USD, dar puteți descărca și încerca încercarea gratuită. După descărcare, faceți dublu clic pe fișier și acesta va fi montat pe computerul dvs. Mac. Faceți dublu clic pe pictograma aplicației aText așa cum se arată în captura de ecran de mai jos și se va lansa.

Când se lansează pentru prima dată, vă va informa că are nevoie de asistență pentru accesibilitate. Faceți clic pe butonul “Deschideți Preferințe sistem” așa cum se arată în captura de ecran de mai jos. Se va deschide panoul Preferințe sistem de pe Mac.

atext-sistem

Odată ajuns acolo, faceți clic pe fila “Confidențialitate” și ar trebui să puteți vedea un text listat acolo. Faceți clic pe acesta și va fi activat pe mașina dvs. Apoi, faceți clic pe butonul “Reporniți un text” și aplicația se va lansa din nou.

atext-intimitate

Aplicația este acum gata și puteți începe să o utilizați imediat.

Adăugarea unei abreviere

Pentru a adăuga o abreviere, faceți clic pe “Nou” în partea de sus și adăugați o intrare nouă.

atext-main

Aici puteți specifica abrevierea, precum și textul complet corespunzător. Rețineți că abrevierile sunt sensibile la majuscule, deci “Routech.ro” și “mte” sunt două lucruri diferite. Introduceți numele scurt sau abrevierea în primul câmp, apoi scrieți textul complet în caseta mare de mai jos. Odată ce ați terminat cu acest lucru, ar trebui să îl puteți vedea în partea stângă a ferestrei aplicației.

atext-nou

A fost vorba despre crearea unei singure abrevieri. Aplicația vă permite să creați și grupuri, astfel încât toate formularele dvs. scurte se află în categoriile lor adecvate.

Celălalt lucru extraordinar despre aplicație este că permite sincronizarea cu Google Drive, iCloud, Sky Drive și alte astfel de servicii de stocare în cloud. Deci, indiferent unde vă aflați în lume, vă puteți împărtăși documentele importante colegilor.

Concluzie

Dacă sunteți o persoană ocupată și vi se pare foarte frustrant să tastați același lucru din nou și din nou, încercați aText pentru a vedea dacă va fi un salvator pentru dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.