Ați folosit vreodată YouTube pentru a afla cum să faceți ceva?

Ați folosit vreodată YouTube pentru a afla cum să faceți ceva?

⌛ Reading Time: 3 minutes

YouTube a devenit o modalitate excelentă de a afișa videoclipuri și sunt publicate cu atât de multe scopuri: reclame, muzică, știri, emisiuni TV / filme etc. Dar sunt, de asemenea, informative și există multe, multe videoclipuri cu instrucțiuni publicat pe YouTube.

De fapt, un articol recent a explicat că jumătate dintre persoanele care utilizează YouTube vizionează videoclipuri cu instrucțiuni. Ești în jumătatea aia? Ați folosit vreodată YouTube pentru a afla cum să faceți ceva?

Opinia noastră

Fabio raportează că îl folosește pentru a încerca să învețe franceza. „Este o lucrare în curs, dar YouTube a ajutat foarte mult.”

Simon spune că îl folosește tot timpul în acest scop. Îi place să aibă un ghid vizual care să arate exact ce trebuie să facă. Când a învățat prima dată cum să aplice pasta termică unui procesor, el a folosit videoclipuri de pe YouTube „Simțiți cât de mult aveți nevoie, precum și cele mai bune modalități de a le răspândi uniform”. El adaugă că există, de asemenea, multe ghiduri de exerciții cu rutine complete pe YouTube.

Damien nu depinde cu adevărat de YouTube și spune că există doar de câteva ori când îl folosește pentru învățare. De cele mai multe ori îl folosește doar pentru a viziona emisiuni și divertisment.

Sayak a folosit-o de mai multe ori decât ar recunoaște în general. Anul trecut a folosit YouTube pentru a învăța cum să jupoaie un pește proaspăt prins după ce se lăudase cu abilitățile sale de gătit. „A fost o mizerie, dar slujba a fost un succes”, și a simțit o mulțime de satisfacții. El avertizează că YouTube vă poate învăța atât de mult.

Ryan recunoaște că a folosit în mod constant YouTube în scopuri de învățare „Practic totul”. A reparat diverse probleme ale motorului pe un BMW din 83, a finalizat reparațiile de bază ale instalațiilor sanitare și a depanat problemele tehnice. El caută lucrurile pe YouTube înainte de a atinge ceva.

Alex recunoaște că YouTube este prima lui oprire când vrea să învețe ceva. Cu proiecte mecanice și soluții de inginerie, „YouTube oferă o serie de animații 3D care ilustrează în mod clar funcționalitatea unei mașini.” Uneori este util și pentru diagnosticarea problemelor computerului, credea că crede că este nevoie de două ori mai mult pentru a viziona un videoclip decât pentru a citi o postare cu aceeași soluție. De asemenea, el caută MOOC-uri și Coursera pe YouTube.

Recent, a folosit YouTube pentru a-și repara chiuveta din bucătărie. Avea un corp de balansare și i-a fost frică să îl dezmembreze pentru a-l repara, dar a găsit un videoclip YouTube clar, care a fost de ajutor. De asemenea, l-a folosit pentru a-și da seama de ce aragazul său (foarte vechi) nu se aprinde. A învățat cum să aprindă lumina pilot și a raportat că i-a dat „Mult mai multă încredere în soluție”.

scriitori-opinie-youtube-învață-handheld

În adevăr Phil moda, spune el, „L-am folosit pentru a învăța cum să arunc jetoanele de poker ca un ticălos Bond.” De asemenea, el raportează că îl folosește pentru a învăța cum să-și arunce fața în plastic, să vopsească modele la scară și să le distrugă, să schimbe o centură de cauciuc pe un magnetofon și să convertească un computer ZX Spectrum pentru a scoate video compozit în loc de RF.

Dezavantajul „Utilizarea YouTube ca școală” este că multe videoclipuri sunt „Slab executat și auto-măritor și conținutul plin de umplutură” deci trebuie să căutați multe videoclipuri pentru a o găsi pe cea potrivită, dar aproape orice puteți căuta poate fi găsit. (Phil se întâmplă, de asemenea, să fie producătorul canalului YouTube Routech.ro.)

În mod normal, nu folosesc YouTube pentru a învăța lucruri, dar singura dată care iese în evidență pentru mine a fost când uscătorul nostru de haine s-a defectat. Am căutat la Google informații despre ceea ce s-ar putea să nu fie în regulă și am găsit un videoclip YouTube cu instrucțiuni exacte despre cum să rezolv problema. Ne-a economisit sute de dolari!

Opinia ta

Căutați videoclipuri de instrucțiuni pe YouTube? Te-au ajutat? Ce tipuri de lucruri ați învățat cum să faceți pe YouTube? Spuneți-ne experiența dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *