Ați plăti pentru a utiliza rețelele sociale fără anunțuri?

Ați plăti pentru a utiliza rețelele sociale fără anunțuri?

Recent s-a vorbit mult despre nevoia companiilor online de a utiliza reclame pentru venituri. A apărut recent în legătură cu modelul de afaceri al Facebook. A fost introdusă posibilitatea de a oferi un serviciu premium fără anunțuri. Dar este asta ceva ce doresc oamenii să facă? Dacă da, cât ar trebui să fie acea taxă lunară sau anuală? Am întrebat scriitorii noștri: „Ați plăti pentru a utiliza rețelele sociale fără anunțuri?”

Opinia noastră

In timp ce Simon recunoaște că rețelele sociale au dificultăți în a încerca să rămână utilizabile, păstrându-și totuși contabilitatea în negru, nu folosește rețelele sociale aproape la fel de mult ca în urmă cu câțiva ani, deci o „opțiune premium” fără reclame nu mult interes. „Chiar dacă site-urile instalează un paravan de plată pentru a-și folosi serviciul, nu voi pune bani pentru a-l folosi.”El adaugă că există atât de multe aplicații sociale utile și gratuite pe telefoane mobile în zilele noastre, așa că plata pentru una nu are prea mult sens.

Andrew ar plăti, dar nu crede că acesta este „răspunsul general la problemele de publicitate și confidențialitate”. El observă motivul pentru care Facebook are chiar „efectul imens al rețelei este că are bariere foarte mici la intrare.”Dacă ar începe să taxeze, ar pierde utilizatorii care nu acordă o valoare atât de mare pe rețeaua socială. El crede că orice rețea care ar face acest lucru ar limita creșterea, făcându-l să merite mai puțin în final.

El adaugă că un utilizator Facebook din America de Nord valorează 82 USD, în timp ce media globală este de 20 USD. Asta înseamnă că ar trebui să perceapă 82 USD, în timp ce studii recente arată că utilizatorii Facebook își arată valoarea doar între 40 și 50 USD. El vede o soluție pe două niveluri funcțională, gratuită și premium, precum și o soluție în care utilizatorii își pot stoca datele la nivel local, apoi trimite doar solicitări anonime pentru reclame anonime.

Robert nu ar plăti personal, deoarece nu se opune la fel de „militant” publicității ca alții. El crede că obținem servicii incredibile, cum ar fi social media și stocare în cloud, gratuit din cauza publicității și nu cunoaștem alt mod. Dar el crede că ar trebui să existe o opțiune plătită. El crede că ar fi interesant să vedem câți ar folosi-o, considerând că „cei care se plâng de efectele insidioase ale publicității nu ar continua să primească serviciul plătit”.

Damien rapoarte „Nu sunt atât de puternic investit în rețelele de socializare, dar să am câteva reclame nu mă deranjează deloc.”Nu ar plăti personal.

Ada nu folosește rețelele sociale, dar dacă ar face-o, nu ar fi dispusă să plătească pentru abonament decât dacă ar oferi ceva excepțional. „Un bloc publicitar aici sau acolo nu este o problemă uriașă pentru mine, așa că sunt în regulă cu un serviciu gratuit cu câteva reclame.

scriitori-opinie-social-media-ad-free-crossout

Kenneth folosește foarte mult rețelele sociale și nu îl deranjează să aibă reclame. El adauga “Am găsit câteva reclame utile, direcționate, care se leagă de produse despre care nici nu știam că există, dar care sunt foarte valoroase.”Deci nu ar plăti.

Ryan nu folosește atât de mult rețelele sociale, așa că reclamele nu îl deranjează, totuși nu crede că ar fi vreodată o opțiune din două motive. În primul rând, toată lumea este obișnuită ca rețelele sociale să fie gratuite, fără să-și dea seama că plătesc pentru asta cu datele și confidențialitatea lor și nu cu dolari. În al doilea rând, „companiile de social media știu că vor câștiga mult mai mulți bani prin recoltarea și vânzarea datelor decât ar putea vreodată, cu o taxă fixă ​​de utilizator.

Folosesc foarte mult Facebook, iar reclamele nu mă deranjează cel puțin. Când primesc anunțuri sau servicii care oferă o versiune gratuită și premium, uneori optez pentru versiunea premium, dar nu pentru a elimina anunțurile – este pentru că vreau serviciile suplimentare pe care le oferă serviciul premium.

Opinia ta

Scriitorii noștri au o varietate de răspunsuri bazate atât pe propria lor utilizare personală, cât și pe ce valoare ar aduce reclamele sau lipsa de reclame. Ce părere aveți despre acest subiect? Ați plăti pentru a utiliza rețelele sociale fără anunțuri? Lasă-ți gândurile în comentariile de mai jos.