Ați schimba sistemul de operare pentru a obține un alt telefon mobil?

Ați schimba sistemul de operare pentru a obține un alt telefon mobil?

⌛ Reading Time: < 1 minute

Împreună cu alegerea unui telefon mobil, vom alege și un sistem de operare mobil … dar nu aveți de ales. Diferite telefoane vin cu sisteme de operare diferite, indiferent dacă este vorba de Android, iOS sau Windows. Cât de important este sistemul de operare pentru tine? Ați schimba pentru a obține un alt telefon mobil?

Înainte, existau două tipuri diferite de oameni în lume – Windows și Mac. Acum ne putem extinde puțin despre asta pentru a spune că există alte două tipuri diferite de oameni în lume – Android și iOS. Dar asta nu este tot, desigur, deoarece există și utilizatori Windows Phone și Blackberry. Problema este că, dacă te îndrăgostești de un anumit telefon, trebuie să accepți sistemul de operare care vine cu acesta. Nu puteți avea un iPhone și nu aveți iOS și nu puteți avea un Samsung care rulează iOS. Devine o întrebare despre ceea ce este mai important pentru dvs.: să aveți sistemul de operare dorit sau să aveți telefonul pe care l-ați scăpat de când l-ați văzut.

Ce este mai important pentru dvs.: sistemul de operare sau o anumită marcă de telefon mobil? Ai face schimbarea? Ați renunța la iOS pentru a obține un telefon Samsung sau alt telefon Android și ați renunța la Android pentru a obține un iPhone? Ce zici de renunțarea la iOS și Android și trecerea la un Windows Phone?

Ați schimba sistemul de operare pentru a obține un alt telefon mobil?

Credit de imagine: Orangcertmeoasi prin Wikimedia Commons

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.