Atingeți curea: tastatura Bluetooth purtabilă ar putea fi în viitorul dvs.

Atingeți curea: tastatura Bluetooth purtabilă ar putea fi în viitorul dvs.
⏱️ 3 min read

Tastaturile Bluetooth ne-au oferit multă libertate. Nu trebuie să stăm chiar la tastatură și putem folosi o tastatură normală și pentru dispozitive mobile. Dar dacă am putea avea și mai multă libertate?

Este disponibilă o nouă tastatură Bluetooth purtabilă de către Tap Systems, care va elimina necesitatea de a atinge tastele fizice. Tap Strap poate fi purtat pe articulații, permițându-vă să atingeți orice suprafață pentru a emula apăsările de taste.

Cum functioneazã?

Lucrul surprinzător al curelei Tap este că nu există nicio imagine generată sau orice alt indiciu vizual care să vă arate unde să tastați. Totul se face din memorie folosind gesturi simple de tastare.

Puneți cureaua de atingere pe mâini glisând degetele în găuri, cam ca și cum ați pune o mănușă. Țesătura inteligentă din care este construită are senzori în interior pentru a vă prelua gesturile de tastare. Puteți purta una pe o mână pentru tastarea cu o singură mână sau una pe fiecare mână pentru tastarea cu două mâini pentru a o face să meargă mult mai repede.

Veți vedea caracterele care apar pe ecran pe măsură ce „tastați”. Puteți face chiar punctuație și caractere speciale folosind diferite gesturi.

Cum funcționează exact nu a fost explicat, dar un raport spune că o singură atingere de la degete sunt vocale, iar combinațiile degetelor sunt consoane. Este egal cu o posibilă atingere de 31 de degete. Tap Systems dorește ca aceasta să fie o alternativă la controlul vocal și consideră că acest lucru ar duce la mai multă confidențialitate.

Deoarece se conectează cu Bluetooth, poate fi utilizat cu aproape orice dispozitiv mobil. Cele care sunt de obicei mai dificile sau prea mici pentru a le tipa, cum ar fi căștile VR, ceasurile inteligente și dispozitivele de streaming ar putea beneficia de acest tip de tastatură.

Această libertate de la o tastatură reală vă va aduce înapoi 150 USD.

Fiind realist

Lovitura evidentă împotriva curelei de atingere este că vă va determina să reînvățați un nou sistem de tastare. Dacă nu ați învățat niciodată să tastați și ați folosit doar un ecran tactil, probabil că nu va fi o problemă prea mare pentru dvs.

news-tap-strap-phone

Cu toate acestea, dacă sunteți dintr-o epocă anterioară dispozitivelor digitale și ați învățat să tastați vechiul mod pe o tastatură de computer sau dacă sunteți chiar mai în vârstă și ați învățat să tastați ca „dactilograf tactil” fie pe o mașină de scris electrică, fie manuală ar putea fi foarte greu pentru tine să înveți un nou sistem.

De asemenea, ești restricționat să faci alte lucruri în timp ce ai cureaua pe degete. Se pare că ar fi mai dificil să ridici telefonul pentru a-ți verifica textul, să iei o înghițitură de cafea, să mănânci o gustare, să răsuci canalul de pe televizor etc. Și dacă ai vrea doar să scrii puțin aici și acolo, ai fi obligat să-l iei și să-ți iei mâinile continuu.

Va avea succes?

Privind dezavantajele acesteia, Tap Strap nu poate înlocui alte tastaturi Bluetooth destinate telefoanelor mobile. Dar poate că Tap Systems este pe ceva. Poate că există un sistem de tastare mai eficient în care încă nu trebuie să „atingem”.

Ce părere aveți despre această tastatură Bluetooth purtabilă? Ați fi interesat să folosiți așa ceva? Sau preferați vechea metodă încercată și adevărată de tastare?

Adăugați gândurile în comentariile de mai jos și spuneți-ne ce părere aveți despre cureaua de atingere!

Credit de imagine: Stare de nervozitate

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x