Attorneys General Fight Lansarea Instagram Kids

Attorneys General Fight Lansarea Instagram Kids

⌛ Reading Time: 3 minutes

Rețelele sociale pot fi foarte atrăgătoare pentru copii, dar puțini vor susține că este un mediu sănătos pentru ei. Acest lucru i-a determinat pe mai mulți procurori generali din SUA să-l preseze pe CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, să nu lanseze Instagram Kids. Nu se știe la momentul scrierii dacă a fost convins cu succes.

Procurorii generali trimit o scrisoare către Zuckerberg

Această problemă este la fel de veche ca și social media. Când fiul meu era pre-adolescent, el crea conturi secrete pe Myspace și mințea despre vârsta lui. Aș afla și șterge contul. Ar găsi din nou o modalitate de a o face.

Copiii trebuie să mintă despre vârsta lor, deoarece nimănui sub 13 ani nu i se permite să aibă propriile conturi, datorită Legii privind protecția confidențialității online a copiilor. Mulți copii chiar mint despre vârsta lor cu acordul părinților lor.

În martie, planurile lui Zuckerberg au ieșit la iveală. Planurile necesită o rețea socială doar pentru copii. Instagram Kids va fi orientat către mulțimea de 13 ani și mai puțin.

Asociația Națională a Procurorilor Generali (NAAG) încearcă să pună capăt Instagram Kids. Grupul a scris despre problemele de siguranță și potențialele daune aduse de un astfel de plan scrisoare către Zuckerberg.

Cei 44 de procurori generali au sugerat că rețelele sociale pot fi dăunătoare copiilor. Acesta a adăugat că Facebook are o istorie de a nu proteja copiii, indiferent de platformă. De exemplu, după lansarea Facebook Messenger Kids, o problemă le-a permis copiilor să se alăture discuțiilor de grup cu străini.

Telefonul Naag Instagram pentru copii

„Se pare că Facebook nu răspunde unei nevoi, ci creează una, întrucât această platformă se adresează în primul rând copiilor care altfel nu au sau nu ar avea un cont Instagram. Pe scurt, o platformă Instagram pentru copii mici este dăunătoare din nenumărate motive. Procurorii generali îndeamnă Facebook să renunțe la planurile sale de a lansa această nouă platformă ”, au scris procurorii generali.

NAAG a explicat câteva dintre motivele care i-au determinat să fie împotriva Instagram Kids. Acestea au inclus cercetări care arată că rețelele sociale sunt dăunătoare copiilor, preocupările legate de hărțuirea cibernetică, prădătorii care folosesc platforma, copiii care nu au fost protejați în trecut și copiii care nu pot naviga în toate pericolele cu care ar putea întâlni.

S-ar putea agrava?

Rapoartele citate de NAAG au inclus o creștere cu 200% a numărului Instagram utilizat pentru a viza și a abuza copiii. Această creștere a fost pe o perioadă de doar șase luni. Anul trecut, între Instagram și Facebook, au fost raportate 20 de milioane de imagini de abuz sexual asupra copiilor. Trebuie să presupui că nici măcar nu au fost raportate.

Naag Instagram Computer pentru copii

Celălalt comportament abuziv care victimizează copiii pe rețelele sociale este hărțuirea cibernetică. Patruzeci și două la sută dintre tinerii utilizatori de Instagram au raportat că au fost victimele agresiunii cibernetice. Acest lucru duce uneori la copiii care își iau propria viață.

Acest lucru duce la întrebarea cât de mult ar putea deveni mai rău cu o platformă dedicată doar pentru copii. Sperăm că procurorii generali vor putea să-l convingă pe Zuckerberg să renunțe la planurile pentru Instagram Kids.
,
Citiți mai departe pentru a afla alte modalități bune de a păstra copiii în siguranță online.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.