Audial Play Review: Radio și podcast-uri gratuite în toată lumea

Audial Play Review: Radio și podcast-uri gratuite în toată lumea
⏱️ 9 min read

Doriți acces ușor la posturi de radio și podcast-uri din întreaga lume? Audial Play vă permite să explorați sute de mii de opțiuni, toate gratuit. Cea mai bună parte este multiplataforma, oferindu-vă acces pe Android, Windows, iOS și browserul dvs. Recent am avut ocazia să testez versiunile de desktop Android și Windows, din care se adaugă câteva caracteristici utile de gestionare a mass-media.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Audials. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Casa dintre meri - Fundația Ep.#1
Casa dintre meri - Fundația Ep.#1

Prezentare generală a caracteristicilor

Audials Play este o aplicație surprinzător de bine proiectată, care depășește doar faptul că vă permite să ascultați posturi de radio din întreaga lume sau să vă gestionați colecția de muzică. În schimb, este un manager media conceput pentru a vă oferi acces la peste 100.000 de posturi de radio din întreaga lume (36.000 cu sediul în Statele Unite) și peste 250.000 de podcasturi. De asemenea, înregistrează radio în direct, rupe perfect piese pentru melodii individuale sau emisiuni și vă oferă o bibliotecă pe care să o ascultați oricând doriți.

Funcțiile pentru aplicația Android și versiunea pentru PC Windows sunt ușor diferite. Mă voi concentra mai întâi pe aplicație. Cu toate acestea, obțineți cele mai bune rezultate atunci când le folosiți pe ambele împreună. Una dintre cele mai bune caracteristici generale pentru ambele versiuni este că sunt complet gratuite. Nici măcar nu există anunțuri în afara pauzelor publicitare care să fie redate la posturile de radio și TV.

Aplicația Android se concentrează exclusiv pe posturi de radio, podcast-uri și înregistrări de muzică / emisiuni pentru ascultare la cerere ulterior. Căutați artistul, genul sau melodia preferată. De asemenea, puteți căuta în funcție de țară, oraș și regiune pentru a găsi stații locale. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont gratuit. Nu este necesară nicio plată.

Audial Play Review Radio și podcast-uri gratuite Windows

Versiunea desktop Windows se adaugă la aplicație. Versiunea desktop include un număr limitat de posturi TV în flux, în principal știri. De asemenea, transformă Audials Play într-un manager media, permițându-vă să conectați servicii de muzică în flux, cum ar fi Spotify, pentru a vă accesa playlisturile prin intermediul aplicației desktop.

De asemenea, puteți importa muzică de pe computer. Apoi, aveți muzică offline, muzică în flux și posturi de radio, toate într-un singur loc.

Când utilizați cele două aplicații împreună, puteți sincroniza fără fir pentru a accesa muzica stocată pe computer pe telefon sau tabletă. Totuși, va trebui să deschideți aplicația desktop pentru a face acest lucru.

Explorarea aplicației Audials Play Android

În ciuda popularității serviciilor de streaming muzical, posturile de radio continuă să fie puternice. Audial Play face incredibil de ușor să găsești exact ceea ce vrei să asculți fără a fi nevoie să schimbi constant posturile.

Audiale Play Recenzie Radio și podcast-uri gratuite Acasă

Aplicația pentru Android este pe cât de simplă. Când vă configurați un cont, sunteți adus pe ecranul de pornire, unde sunt listate posturile de radio de top din întreaga lume.

Răsfoiți cu ușurință posturile de radio și podcast-urile folosind meniul de acces rapid din partea de jos a aplicației. Dacă accesați opțiunea Muzică, veți vedea melodii, artiști, emisiuni radio și podcast-uri pe care le-ați salvat sau înregistrat. Dacă aveți melodii stocate pe dispozitivul dvs., acestea vor apărea și în Artisti.

Audiale Play Review Muzică gratuită pentru radio și podcasturi

De asemenea, dacă ați conectat aplicația Android și aplicația desktop Windows, puteți vedea și muzica stocată pe computer.

Căutare și înregistrare

Unde Audials Play strălucește și mai mult este ascultarea la cerere. Aceasta o duce dincolo de o aplicație radio normală și vă oferă confortul serviciilor de muzică în flux. Ceea ce îmi place cu adevărat este că nu trebuie să plătiți pentru această caracteristică. Totul este cu adevărat gratuit.

Audiale Play Review Radio și podcast-uri gratuite similare

Utilizați funcția de căutare din partea de sus a ecranului de pornire, ecranele Radio, Podcast și Muzică pentru a găsi exact ce doriți să ascultați. De exemplu, în căutarea trupei Queen mi-au arătat posturi de radio și emisiuni care cântă în prezent melodiile lui Queen. Când alegeți o stație, primiți și recomandări pentru alte stații.

Aveți un artist pe care doriți să-l acordați sau să-l înregistrați imediat? Utilizați ecranul Dorințe pentru a configura artiști preferați sau chiar genuri pentru a configura înregistrări în masă.

Audiale Joacă Recenzii Radio și podcasturi gratuite dorințe

Apropo de înregistrare, Audials Play vă permite să începeți înregistrarea oricărei melodii, emisiuni radio sau podcast imediat ce începeți să ascultați. Sau, puteți programa înregistrări.

Recunosc, eram sceptic că aplicația ar tăia piesele și va sări peste reclame, am fost plăcut surprinsă când am testat-o. Am apăsat butonul de înregistrare în timp ce ascultam o emisiune radio Queen. Câteva melodii înregistrate înainte să apăs pe stop. Fiecare piesă a fost listată separat pe ecranul meu Muzică și a fost tăiată la început și la sfârșit fără comentariile DJ-ului între ele. Evident, dacă apăsați înregistrare în mijlocul unei melodii, începe să înregistreze atunci, nu la început.

Audial Play Review Înregistrare gratuită pentru radio și podcasturi

De asemenea, mi-a plăcut să mă trezesc cu muzica. Audials Play prezintă un ceas cu alarmă în Setări. De asemenea, puteți personaliza aspectul aplicației.

Utilizarea Audials Play Desktop Edition

Versiunea desktop Windows funcționează similar cu aplicația Android. Este important să rețineți că nu trebuie să le folosiți împreună.

Cu toate acestea, versiunea desktop vă permite să importați propria muzică și listele de redare Spotify. Chiar nu-mi place playerul de pe Spotify. În plus, a fost frumos să amestec muzică pe computerul meu cu listele mele Spotify. Amazon Music, YouTube, SoundCloud și multe altele sunt acceptate, de asemenea.

Audial Play Review Free Radio și podcast-uri Plugin-uri muzicale

Atâta timp cât aplicația este deschisă pe desktop, puteți reda muzică de pe computer pe dispozitivul dvs. Android. Acest lucru este ideal dacă doriți să utilizați computerul pentru stocarea muzicii și telefonul pentru a reda melodiile în toată casa. Ceea ce este cu adevărat impresionant este că aplicația a importat peste 32.000 de melodii în mai puțin de cinci minute.

Audiale Play Review Radio și podcast-uri gratuite Muzica mea

Desigur, există și un număr limitat de posturi TV în flux în cadrul aplicației. Nu vă încântați prea mult, deoarece sunt în principal canale de știri și muzică (nu videoclipuri, doar muzică).

Audiale Play Review Radio și podcast-uri gratuite TV

Singura problemă pe care am întâmpinat-o este uneori că aplicația desktop se blochează și se închide forța. Este întâmplător, dar s-a întâmplat de două ori în timp ce îl testam.

Gânduri finale

Audial Play Review Radio și podcast-uri gratuite finale

Nu eram sigur la ce să mă aștept la început cu această aplicație. Am crezut că este doar un alt player de radio. Dar adăugarea ascultării la cerere cu înregistrări, inclusiv înregistrări programate, face ca această aplicație să iasă în evidență.

Îmi place că aplicația Android se integrează cu aplicația Windows. Este, de asemenea, frumos că versiunea Windows funcționează ca un manager media.

Nu numai că aplicația funcționează bine, dar este ușor de utilizat, dar este gratuită. Încercați Audial Play pentru Android sau Windows azi chiar tu. Dacă sunteți în căutarea mai mult pentru un player de streaming complet cu abonament, consultați recenzia noastră despre Audials One.

Legate de:

  • Cum să setați o melodie Spotify ca alarmă pe Android
  • Cum să vă gestionați muzica Spotify descărcată și să vă mutați pe cardul SD
  • 6 cele mai bune alternative Spotify pentru streaming muzical

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x