Auto HDR pentru jocuri primește un regulator de intensitate pe Windows 11

⏱️ 2 min read

  • Xbox Game Bar introduce o opțiune pentru a regla intensitatea HDR automată.
  • Caracteristica vă permite să creșteți sau să micșorați luminozitatea și culorile per joc.
  • Opțiunea este disponibilă începând cu versiunea 5.721.

Pe Windows 11, Auto HDR pentru jocuri este o caracteristică care vine de la consola Xbox Series X și S pentru a îmbunătăți experiența de joc pe computere. Funcția convertește automat anumite jocuri de la gamă dinamică standard (SDR) la gamă dinamică înaltă (HDR) pentru a debloca culorile mai strălucitoare și mai îndrăznețe disponibile pe ecranele compatibile, dar deoarece tehnologia nu este perfectă, Microsoft actualizează acum experiența.

Data viitoare când deschideți suprapunerea Xbox Game Bar (tasta Windows + G), veți găsi o nouă opțiune Adjust HDR intensity, permițându-vă să creșteți sau să micșorați manual luminozitatea și intensitatea culorii la fiecare joc. De asemenea, sistemul își va aminti setările, așa că data viitoare când lansați acel joc, va încărca intensitatea HDR despre care știți că arată cel mai bine.

„În jocurile cu culori extrem de luminoase sau slabe, puteți ajusta glisorul după bunul plac, astfel încât să beneficiați de cea mai bună experiență HDR automată. Dacă glisați glisorul până la stânga, aveți intensitatea minimă, care este echivalentul cu dezactivarea Auto HDR, iar dacă glisați până la capăt spre dreapta, aveți intensitatea completă a Auto HDR, ” explică compania.

În plus, cea mai recentă actualizare pentru Xbox Game Bar include și o nouă opțiune de a activa sau dezactiva Auto HDR în această experiență. În trecut, opțiunea era disponibilă numai prin aplicația Setări.

Ca parte a modificărilor viitoare, Microsoft lucrează și la adăugarea capacității de a dezactiva notificările pentru Auto HDR pentru a minimiza distracția în timpul jocurilor. Opțiunea va fi disponibilă din pagina „Notificări” disponibilă prin aplicația „Setări”.

În cele din urmă, compania explică, de asemenea, că lucrează la extinderea Auto HDR pentru mai multe jocuri în configurații multi-GPU.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...