Autocolante pentru desktop Windows 11 pentru scurgeri de fundal

Arka plan sizintilari icin Windows 11 masaustu cikartmalari.webp
⏱️ 1 min read

  • Windows 11 poate primi o funcție de autocolante.
  • Funcția vă va permite să adăugați autocolante distractive pe imaginea de fundal.
  • Autocolantele par care nu vor adăuga niciun sens de productivitate Windows 11.

Stickerele pentru desktop sunt încă o caracteristică pe care Microsoft o ține sub secret pe Windows 11, dar Albacore (@TheBookisClosed) a reușit să-l deblocheze în cea mai recentă versiune de previzualizare a platformei.

Funcția Autocolante vă permite să vă distrați mai mult cu desktopul, permițându-vă să adăugați autocolante la imaginile de fundal.

Potrivit unui demo scurs online, „Stickers” este o opțiune și trebuie să o activați manual prin pagina Setări de fundal din secțiunea Personalizare. Odată activată, interfața de utilizare a selectorului va apărea pe desktop (similar cu panoul emoji), permițându-vă să alegeți dintre orice autocolante disponibile.

Autocolante (Sursa: @thebookisclosed)

După ce ați selectat stickerul, îl puteți redimensiona și îl puteți trage pe desktop. Odată așezat, autocolantul va fi păstrat chiar dacă schimbați imaginile de fundal.

Nu este clar când participanții programului Windows Insider vor putea testa această caracteristică pe Windows 11. Cu toate acestea, s-ar părea că aceasta este opțională și concepută doar ca o caracteristică non-productivă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...