Autocolante personalizate Snapchat – Ghid complet de creare și utilizare

How to Create and Use Custom Stickers in Snapchat
⏱️ 6 min read

Snapchat este o aplicație populară de socializare în care utilizatorii își pot împărtăși momente rapide și efemere. Una dintre caracteristicile sale populare sunt autocolantele personalizate care pot fi utilizate în mesajele și fotografiile Snapchat. Dacă doriți să adăugați un pic de originalitate în modul în care comunicați cu prietenii dvs. pe Snapchat, puteți să creați și să utilizați propriile autocolante personalizate.

Există câteva modalități prin care puteți face acest lucru. Una dintre acestea este să utilizați instrumentul pentru autocolante personalizate din interiorul aplicației Snapchat. Acest instrument vă permite să adăugați imagini sau cuvinte la autocolantele personalizate. De exemplu, puteți să faceți un autocolant cu numele dvs. sau cu o imagine cu animalul vostru de companie preferat.

În plus, dacă aveți competențe în grafică și editare foto, puteți să creați propriile autocolante din programe precum Photoshop sau Illustrator. Aceasta vă permite să creați autocolante personalizate unice, fără restricții.

După ce ați creat autocolantele personalizate, trebuie să le adăugați pe Snapchat. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați ecranul de mesaje Snapchat și să selectați căsuța autocolant. Acolo veți găsi și autocolantele personalizate create anterior.

În concluzie, utilizarea autocolantelor personalizate pe Snapchat poate fi o modalitate distractivă și originală de a comunica cu prietenii dvs. Urmați aceste sfaturi pentru a crea propriile autocolante și veți putea să le utilizați în mesajele dvs. pe Snapchat.

Snapchat are o varietate de funcții și jocuri pentru a vă personaliza poveștile. În timp ce majoritatea dintre noi sunt familiarizați cu filtrele Snapchat și lentilele AR, o caracteristică adesea trecută cu vederea sunt autocolantele. De fapt, compania vă oferă chiar și opțiunea de a crea autocolante personalizate. Așadar, astăzi vom vedea cum vă puteți crea și utiliza propriile autocolante pe Snapchat.

Creează și folosește autocolante personalizate pe Snapchat (2022)

Creați autocolante personalizate Snapchat

1. În interfața de utilizare a creatorului de postări Snapchat, deschideți imaginea cu care doriți să faceți un autocolant folosind pictograma galerie. Asa de, atingeți pictograma foarfece din bara de instrumente din dreapta. Veți vedea acum opțiunea de a face un nou autocolant. Puteți desena manual un chenar pentru eticheta de pe imagine sau puteți utiliza instrumentul dreptunghi sau elipsă pentru a face selecția.

2. După ce ați selectat partea din imagine pe care o doriți ca autocolant, atingeți galbenul „Terminat” pentru a salva eticheta. Acum îți poți plasa stickerul oriunde în povestea ta Snapchat.

Cum să creați și să utilizați autocolante personalizate pe Snapchat

Folosiți autocolante personalizate Snapchat

1. Pentru a accesa stickerul pe care l-ați creat, atingeți pictograma sticker din interfața de creare a poveștii Snapchat și comutați la fila foarfece. Veți vedea aici toate autocolantele pe care le-ați creat până acum.

folosind autocolante personalizate pe Snapchat

2. Alegeți stickerul pe care doriți să îl utilizați în postare și trageți-l pentru a-și schimba poziția. Pentru a elimina un autocolant din poveste, țineți apăsat eticheta și trageți-l în pictograma coșului de gunoi care apare în partea de jos.

schimbați poziția sau eliminați eticheta

3. Aveți și opțiunea de a trimite stickere în mesaje directe. In orice caz, autocolantele sunt trimise ca imagini în chat-uri. Stickerul dvs. va fi probabil pixelat dacă îl trimiteți în chat.

trimite autocolant Snapchat ca imagine în chat

Îndepărtați autocolantul dvs. pentru Snapchat

Pentru a șterge definitiv o etichetă Snapchat pe care ați creat-o, atingeți pictograma etichetei și țineți apăsat eticheta tu ai creat Din avizul care apare acum, alege “Șterge”, si asta e. Snapchat va elimina acum autocolantul din colecția ta. Puteți repeta acești pași pentru a elimina mai multe autocolante din aplicație.

eliminați eticheta personalizată snapchat

Creează-ți propriile autocolante personalizate pe Snapchat

Acesta este modul în care vă puteți crea propriile autocolante pe Snapchat. Folosind autocolante, vă puteți personaliza și personaliza poveștile. Pe lângă o mulțime de autocolante personalizate, poți crea și sondaje pe Snapchat pentru a-ți menține urmăritorii implicați. Pentru mai multe astfel de sfaturi, consultați articolul nostru despre cele mai bune sfaturi și trucuri Snapchat.

Compania Snapchat oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a crea și utiliza autocolante personalizate, care pot îmbunătăți și personaliza poveștile. Utilizatorii pot desena manual un chenar pentru autocolant sau pot utiliza instrumente precum dreptunghiul sau elipsa pentru a face selecția. După ce ați selectat partea din imagine pe care o doriți ca autocolant, puteți salva eticheta și apoi o puteți utiliza oriunde în povestea dvs. Snapchat. Autocolantele pot fi, de asemenea, utilizate în mesajele directe, dar vor fi trimise ca imagini în chaturi, ceea ce poate duce la pixelizare. În cele din urmă, utilizatorii își pot elimina etichetele personalizate prin atingerea pictogramei etichetei și selectând “Șterge”.
Închei această postare cu speranța că informațiile și opiniile prezentate v-au fost de folos și v-au fost de ajutor. Vă mulțumesc că ați petrecut timpul să citiți aceste rânduri și vă încurajez să rămâneți conectați la lumea tehnologiei, care evoluează într-un ritm rapid și captivant. Până data viitoare, păstrați-vă entuziasmul pentru inovație și inovați în tot ceea ce faceți!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x