Aveți de gând să obțineți un smartphone cu 5G în 2020?

Aveți de gând să obțineți un smartphone cu 5G în 2020?

În ultimii ani s-a vorbit mult despre 5G. Acum, că în cele din urmă se apropie de o realitate între a avea atât serviciul, cât și telefoanele cu această capacitate, intenționați să obțineți un smartphone cu 5G în 2020?

Opinia noastră

Elsie intenționează să obțină un nou smartphone, știe asta cu siguranță, „Dar până la 5G, asta depinde în mare măsură de furnizorul meu de servicii.” Îi plac avantajele pe care le aduce 5G sau cel puțin le promite, dar simte, de asemenea, că există dezavantaje pertinente care nu pot fi dorite, cum ar fi potențialele daune aduse mediului. În caz contrar, ea așteaptă cu nerăbdare un 2020 minunat!

David nu crede că o va face în acest moment. Rețelele sunt în mare parte nedovedite, la fel ca durata de viață a bateriei pentru dispozitivele 5G. „Cel mai important, voi aștepta până când Apple va lansa un dispozitiv 5G.” Știe că nu se vor grăbi să comercializeze cu el și vor lansa în schimb gama 5G atunci când nu există probleme cu durata de viață a bateriei.

Miguel în general nu transferă o cantitate mare de date de pe telefonul său, „Deci 4G este suficient pentru mine.” De fapt, chiar și rețelele tradiționale HSDPA sunt în regulă.

Phil „Nu îmi voi actualiza telefonul până când acesta nu moare sau nu mai este acceptat de sistemul de operare”. Desigur, el rămâne în urmă cu tendințele actuale cu două sau trei versiuni cel puțin din cauza veniturilor și a învățat câteva lucruri despre cumpărarea de lucruri la o adopție timpurie. El folosește cel mai modern iPhone care rulează iOS-ul actual și, atunci când telefonul său nu mai este acceptat, face upgrade la o unitate second-hand sau recondiționată a celui următor din linie. Nu-l deranjează ce cred alții despre tehnologia sa învechită.

Ryan De asemenea, nu va face upgrade la un telefon compatibil 4G în viitorul apropiat. „Pur și simplu nu folosesc datele mobile suficient pentru a crede că ar avea un impact mare asupra experienței mele generale”. La fel ca Miguel, el nu tinde să transfere volume mari de date peste celulare, deci nu este o mare prioritate. El consideră că 5G va fi probabil mai rapid și mai stabil acolo în Australia decât NBN, așa că ar putea lua în considerare trecerea la o soluție 5G de acasă.

Andrew cu siguranță nu va face upgrade. „4G este mai mult decât suficientă viteză pentru mine atunci când semnalul este bun și nu simt deloc nevoie să fac upgrade.” Computerul său face cea mai mare parte a volumului ridicat de date și consideră că 5G va fi probabil supraevaluat și nu foarte răspândit în primii ani.

Sayak a explicat „În momentul în care obțin viteze de 5G, îl voi folosi mai întâi pentru o soluție de internet de acasă, deoarece acolo sunt viteza de descărcare foarte utilă.” El consumă majoritatea datelor sale 4G folosind telefonul său ca hotspot și ar face același lucru cu un smartphone cu 5G. El nu se opune ideii de smartphone-uri gata de 5G, iar deciziile sale de cumpărare sunt în mare parte impulsive, așa că 5G este pe radar pentru el.

La fel ca Elsie, intenționez să cumpăr un telefon nou în 2020, indiferent. IPhone-ul meu 7 va avea patru ani. 5G nu va conta, deoarece telefonul meu va fi mult mai nou, oricum va fi mai rapid. De asemenea, nu rulez multe date cu iPhone-ul meu și le las iPad-ului meu care nu are o conexiune celulară. Dar nici nu mă voi îndepărta de un telefon cu 5G.

Opinia ta

Unde te potrivești cu toate acestea? Aștepți cu nerăbdare 5G sau ai de gând să stai pe spate și să-i lași pe toți ceilalți să încerce mai întâi? Aveți de gând să obțineți un smartphone cu 5G în 2020? Spune-ne în comentarii.

Scroll to Top